Tuesday, June 9, 2015

Provinssirock 2015 osa 2: Pienen tyrimisen riemujuhla


Nonni.

Tänään kuulkaas ihmiset ja kylpytynnyrit laitettiin taas ryhmissä aitaa pystyyn. Possuaitaa ja hiihtoaitaa nousi niin, että jepulis vaan. Minun ryhmäni, jonka nimesin Team Superkotkaksi, laittoi myös hieman hirviaitaakin sitten taas. Ja yhden teltan. Ja lattian sinne telttaan sitten. Marika -niminen talkoolainen liittyi hirveän kivaan ryhmääni tänään.

Muita huomioita tästä päivästä: Niilo näytti siltä kuin hänellä olisi ollut banaani suussaan ja anaalissaan eli hän oli perustyytyväinen mutta omissa maailmoissaan. Johanna heittäytyi täysin dominaksi ja jakoi käskyjä miehille ja pojille uskomattomalla tarmokkuudella. Tuo tyttö oli kuin feminiininen Seksi-Indiana Jones ilman ruoskaa ja käärmepelkoa. Pekka, tuo lapsellisten ihmisten oma Jorma Uotinen, keskusteli Annan kanssa siitä, että olisi kiva, kun olisi lämpöisempi, niin voisi työskennellä ilman paitaa. Mutta tajusin, että poliisithan veisivät Annan linnaan syytettynä sekundääristen sukupuolielinten siveettömästä paljastamisesta.

Nyt sitten on pakko latoa se kylmä fakta pöytään, että päivä oli täynnä pientä tyrimistä. Itse tein useita heikkoja suorituksia. En kuitenkaan päässyt tämän päivän Top 3 -tyrimiset listalle. Ilja, tuo kuskien synkkä lumimies, ajoi Mannia sellaisella näkemyksellä, että eturengas meni rikki. Loppupäivän oli rakas Mannimme pois pelistä.
Kimmo hajotti yhden hiihtoaidan. Rikki meni. Onneksi eivät Kimmon vanhemmat olleet paikalla näkemässä minkälainen vahinkolaukausten suurvisiiri on pojasta tullut.
Nyt seuraa Top 1:
Kode melkein jäi trukilla kiinni nurmikolle siirtäessään hiihtoaita-läjää. Oli siis selvää, että nurmikolle ei trukilla ole asiaa. Hieman myöhemmin otin yhteyden Kariin, että hän kurottajalla siirtäisi yhden possuaitahäkin pois toisesta nurmikkopaikasta. Kode sinne syöksyi trukilla ja totesi: "Kyllä se sen verran menee tämä trukki, että haen tuon kuorman." Koko ihmiskunta huusi: "Älä mene sinne! Jäät kiinni. Kari on tulossa hakemaan ne." Mitä tekee Kode? Ajaa sen trukin sinne nurmikolle kiinni. Kari sitten perkele kuulkaa joutui vetämään Koden trukkeineen pois ja paikka oli geograafisesti sellainen, että Kari oli aivan vinottain sen kurottajansa kanssa siellä ja jännitti.
Onneksi Kari on taitava robottimies ja todella vanha tekijä. Ennen kuin oli keksitty kurottajia, Kari siirsi maapallon ensimmäisillä festivaaleilla aitahäkkejä ratsastaen Amphicoelias-dinosauruksilla. Kuten kaikki hyvin tietävät, oli tuo edellä mainitsemani hirmulisko myöhäisjurakaudella elänyt sauropodi. Amphicoeliaksen käyttökustannukset olivat hyvin pienet, mutta sen kakka haisi aivan kauhealta. Siinä olivat sieraimet kovilla.

Tässä Kodelle: https://www.youtube.com/watch?v=XZk1dO-OhfQ

Palataan asiaan huomenna.
-Nevis-

No comments: