Wednesday, June 17, 2015

Provinssi 2015 osa 8: Keskiviikko


Aamen Godzilla.

Mitä tästäkin päivästä pitäisi sanoa? Hä?
Kari ja Damski ajoivat kurottajilla ja polttoaine katosi höyrynä ilmakehään tehden siihen pienen pieniä haavoja. Johanna ja Tontsa matottivat horisontaalisia pinta-aloja. Kimmo ja Pekka tekivät jotain lippukoppeja ja ajelivat Kimmon autolla pakoputki tiristen. Hietsu loihti puusta abstraktin näköisiä esineitä. Atte ja kumppanit tulivat ainakin kerran pakulla vastaan.
Ilja ja Emppu tyrivät kauppareissun tuomalla vääriä ruuveja. Petteri rauhallisena miehenä rankaisi poikia "Syvä Joki" -elokuvasta tutulla tavalla. Varmasti nuo tuhannesti kirotut kuskimiehet huomenna istuvat Mannissa uimarenkaan päällä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Muitakin työtehtäviä suoritettiin loppuun saakka edellä mainittujen surkuhupaisten hahmojen sekä mainitsematta jättämieni figuurien toimesta. Vetoan tietämättömyyteen ja siihen, että aivoissani on reikä keskellä. Sinne meni kung-fu keihäs vuoden 1900 bokserikapinassa. Olin silloin Tianjinissa ylä-asteen luokkaretkellä. Käännyin väärästä risteyksestä, kun etsin jotain kauppaa, josta saisin ostettua uusia eksoottisia ja maukkaita mausteita naapurin sedälle. Päädyin huonoon seuraan, eivätkä kiinalaiset olleet mielissään, kun vahingossa kaadoin heidän dominonappulansa pesuvesisankoon. Keihäästä tuli. Pitää silti muistaa, että erilaiset mausteet saavat ruuan maistumaan erinomaiselta ja voivat viedä ihmisen mainiolle kulinaristiselle seikkailulle.

Minä, Anna, Kode, Vainikainen ja Rantsu puuseppäilimme sellaiset hirveän kivat portaat. Ja pari pienempää rakennettuihin askelmiin perustuvaa puujutskaa.Yhtäkään haavaa en saanut Raniselle tehtyä, vaikka hän oli 10 metrin säteellä sahaustoiminnastani. Kode katosi trukkihommiin jossain vaiheessa.
Kun poikakaksikkomme meni tekemään lattiaa invakorokkeille, minä ja Anna matotimme portaikkoja ja vihasin sitä. Se on sellaista kankaan kanssa näpertelyä, että ne jätän Teuvo Lomanille ja muille helsinkiläisille. Kävimme myös Annan kanssa ravintolapalaverin toimistojeesus Pekon kanssa. Jos sanoisin, että Pekko ei ole vanhentunut päivääkään sinä aikana, kun olen hänet tuntenut, valehtelisin enemmän kuin Matti Nykänen itselleen strippariurallaan ripulin kourissa.
Kakkuna kirsikan päällä, jouduimme purkamaan erään rakentamamme ravintolan hiihto-aita linjan, joka oli täysin toiminnassa ja tuettuna ja ruuvejakin oli ja ihanaa. Pois vaan oli otettava ja uusiksi. Sokeita kuhnureita olemme vain suuren festivaalin keossa.

Päivän lopuksi näin Koden, tuon pienen pyllyilijän, olevan polviasennossa minuun selin. Sieltä irvisti rektumin irvokas yläosa ja jostain skitsofreenisestä syystä työnsin sinne nippusiteen. Kode pelästyi koska luuli sitä ampiaisen pistoksi. Hän huusi: "Pois sieltä saatana!" Valitettavasti ampiaiset eivät enää osaa ihmisten kieltä. Ja nippusiteet ovat elottomia objekteja. Minä osaan joitain kieliä, mutta minua ei missään nimessä voi pitää minkäänlaisena asiantuntijana. Kukka on englanniksi "A flower".

Huomisiin.
-Nevis-

No comments: