Tuesday, June 23, 2015

Provinssi 2015 osa 12: Muunmuassa


Peeveli.

Heti aamulla omat koirat purivat. Raksaryhmäni henkipatot unohtivat täysin solidaarisuuden ja egopäissään sättivät minua, etten ole kirjoittanut tarpeeksi juuri heistä ja heidän tekemistään. Johanna ja Pekka olivat ainakin pahana ja taisi siellä Kimmokin taustalla huudella Hietsun viiltäessä vieressä sanojensa moottorisahalla.
Minkä minä sille voin, etten tiedä saatana kaikkea mitä he tekevät päivän aikana ja kun eivät ne perkeleet puhu: https://www.youtube.com/watch?v=C1wdAoSulm8 
Tässä nyt tulee: Johanna kiukkaa paljon ja hyppii tasajalkaa, aina kun ns. shit hits the fan. Onneksi hänellä on aina hienoa kynsilakkaa ja synttärit tänään olivat päällänsä. Pekka on sitä ja tätä ja tuota. Kimmo se vaan puuseppäilee ja Hietsukin.

Itse asiaan: Tänään purettiin aitaa ja laitettiin uusiksi. Hiihtoaita sai taas kyytiä ja huusi armokuolemaa tällä tavoin: "Älkää nyt koko ajan repikö! Isäni Hiihto ja Äitini Aita kääntyisivät haudoissaan jos näkisivät! Nyt minultakin henki pois, pliis."
Minun ryhmästäni Mari ja Välimaa olivat paljon stadilaisten apuna. Välimaa ruuvaili ja siirteli ja Mari käveli heilumalla kuin Cthulhu sekä piti elottomista asioista kiinni. Anna oli jossain. Minä ja Vainikainen mm. käytimme 6,5h alkoholituotteiden ja soft drinksejen siirtelyyn käsivoimin. Soitin monta puhelua mm. kylmäkaappeihin liittyen ja kaikenlaista.
Tässä on nyt noin 17h tehtynä, etten jaksa kuin referoida. Tiedän olevani heikohko ihminen.
Myöhäisilta sujui mm. siten, että purkasimme possuaitaa, koskapa sitä on liian vähän ja pystytimme sen muualle. Possuaidan sulokkuuden korvasimme hiihtoaidan karulla eleganssilla. Minä, Kode, Hietsu ja Kari siinä olimme. Mattikin, tuo Petterin oikea umpisuoli, kantoi kanssamme possua. Muu porukka pystytti yllättävän hienosti päälavan viereisiä vaneriaitoja. Petteri vahingossa söi väärän värisen kukan ja kloonasi itsensä. Se klooni oli paha, mutta ovela. Emme pystyneet erottamaan, että kumpi oli oikea Petteri ja kumpi väärä. Kaikkihan tietävät, että kloonikirouksesta vapautuu vain, jos heittää sen kloonin sillalta alas. Olimme jo kankeamassa Petteriä jokeen porukalla, kun tajusimme, että meillähän on saakuri väärä Petteri käsissämme. Tajusimme sen siitä, että väärä Petteri oli puhelimessa vain 13 kertaa minuutissa. Ja myös siitä, että se paha klooniPetteri oli mustaihoinen ja nainen.

Nyt äkkiä suihkuun, että pääsee kohta takaisin rakentelemaan festivaalia.
Suukkoja kaikille!

-Nevis-

No comments: