Sunday, June 21, 2015

Provinssi 2015 osa 10: Heippa vaan kaikille


Julius Ceasarin tooga!

Kun koko muu Suomi nukkui vielä hirveässä humalassa syntisen festivaaliviikonlopun tai rauhoittavan mökkireissun jälkeen, reipas raksaryhmämme aloitti tänään työt. Oli siellä sähköryhmäkin, perkele.
Minun ja Koden valtavan kokoiseen ryhmään tuli avuksi uusi raksapoika Tommi. Hänellä on niin kauniit mystisen silmät, että jouduin säännöllisesti tuijottelemaan myös hänen aataminomenaansa muistutuksena siitä,että nyt ei sovi kiihottua seksuaalisesti ollenkaan. Hän myös teki hyvin töitä ja silleen.

Sade vaivasi kaikkia meitä, sillä satoi. Ensimmäisen tunnin jälkeen minulla oli jo läpimärät jalat ja sillä mentiin loppupäivä. Onneksi en tuntenut jalkojani viimeiseen viiteen tuntiin ja ne ovat nyt terveen siniset. Olisi ollut kiva tehdä siistejä sisähommia, mutta koskapa kyseessä on Avoin Ilma -tyyppinen festivaali, niin se ei ollut saakuri mahdollista.

Joakimin, tuon hammasvälistään s-äännettä viheltävän kundin avuksi valoripustushommiin tuli Niko ja Männistö. Toki Männistö on jo ollut monta päivää hommissa. Edellä mainitut pojat ovat naapureitani oikeassa elämässä. Niko ja Männistö soittavat molemmat erittäin kuuluisissa rock-yhtyeissä ja ovat tottuneet kuulemaan miten 30 000 -päinen yleisö messuaa heidän nimeään esimerkiksi Helsingin Tavastialla ja Seinäjoen Bar15 -anniskeluravintolassa. Nyt he joutuivat laskeutumaan arjen harmaaseen murskaimeen ja puhumaan tavallisten kuolevaisten kanssa ihan mies miehelle. Raksahommissa ei voi piiloutua instrumentin tai megakuuluisuuden taakse.

Minä ja Kode ja Tommi pystytimme possuaitaa ja Vepe-aitaa ja laitoimme baaritiskiä pystyyn ja rakensimme portaita ja invaluiskan ja laitoimme vihattua messumattoa edellä mainittuihin puurakennelmiin ja laitoimme ne siis kauniiksi ja.
Hietsu ja Kode rakensivat suihkuja ihmisille ja ontoille hipeille; miksei hirveä pienemmille eläimillekin. Johanna ja Pekka laittoivat jotain ja pyysivät Kodea apuun loppuillasta. Damski ja Kari ajoivat peräsuoli rutussa tavaraa taas. Tontsa laittoi koristeeksi unensieppaajia korkealle. Tämän lisäksi hän omistaa oman hienon poran ja asuu Porissa vapaaehtoisesti.
Ilja haki pyynnöstäni salaisesta piilopaikastani Rytmikseltä ison jäätelöpaketin meidän kaikkien iloksi. Itse laitoin jätskin sekaan hunajaa, omena-vaniljahilloa ja suklaahippuja. Hyvin maistui työpäivän lomassa se.

Söimme tänään Mallaskoskelle. Kahvi ja tee eivät kuuluneet lounaan yhteyteen, vaan niistä piti maksaa. Kode osti kahvin siellä maksamalla 1,50 €.

Pekko näytti pirteältä 112 -vuotiaalta tänään. Syynä lienee iloisen värinen urheilupusakka.
Petterillä ja Matilla oli molemmilla päällysvaatteet päällä koko päivän. Esimerkiksi Maya-intiaaneilla oli harvoin päällysvaatteita. Syynä lienee trooppinen ilmasto, kulttuurista johtuva kauneuskäsitys sekä aivan mieletön tarve nakuiluun.

Nyt pitää lopettaa ja mennä suihkuun pesemään kuoliot jaloista pois. Huomenna on luvassa todella kovaa tykitystä ja pelottaa.
-Nevis-



No comments: