Thursday, June 25, 2015

Provinssi 2015 osa ääretön: "Ei ole patteria"


Nonni.

Takana on 18h festivaalityöskentelyä 4,5h yöunilla, joten nyt referoidaan päivän tapahtumat raakasti.

Minulla ei ole kotona ruokaa, koska en ole ehtinyt kauppaan tai mihinkään hetkeen. Olin haaveillut ravitsevasta aamupalasta, mutta toisin kävin. Teekuppi mukaan ja välittömästi paikalle päästyäni tsekkaamaan stadilaisen pojan mukana, että mitä puutteita ravintoloissa on. A4- lappu täyttyi kaikenlaisista jutuista. Niitä sitten tykittelin menemään Iljan ja Empun kanssa. Hietsu, Kode, Säilä, Pekka, Vesku ja Kari tekivät kuulkaa kaikenlaista. Vaneriaitaa tuli pystyyn ja haketta meni maahan.

Kävin tänään upean keskustelun Teemun kanssa, kun näin hänet ensi kertaa tänä päivänä ohimennen. Se meni näin:
Minä: "Äijä täällä vaan, saatana."
Teemu: "Vittu."
Minä: "Nii-i."
Teemu: "Nii-i!"

Pekka tiputti trukista piikin ja se jäi nakeriin trukin alle. Hienoa Pekka.
Petteri unohti mielestään takkinsa erään kontin katolle ja hänet nostettiin kurottajan kauhassa sitä sieltä etsimään. Takki löytyi myöhemmin toimistosta. Petterin muistikyky ei.

Ilja, minä ja Kode menimme purkamaan Camp Provinssista pari telttaa. Arvatkaapas oliko helppoa sukkuloida pakulla humalaisten ihmisten keskellä purkamaan telttoja, joissa roikkui ihmisten vaatteita kuivamassa ja heidän telttansa olivat siinä kiinni. Lisäksi oli "mukavaa", kun he yrittivät auttaa meitä siinä puuhassa. Ystävällisiä olivat humalaiset festarikävijät, mutta haaveilin sillä hetkellä puhallusputkesta ja kurare-nuolista.

Veimme hassuttelupäissämme koko raksaryhmän päivystys ja Johanna eli noin 9 henkilöä muurahaiskeosta varoittavan miniatyyrisen kyltin paikoilleen. Se oli sitä se.

Eräässä aidassa metsikössä oli reikä, josta oli joku paha ihminen tullut luvatta sisään alueelle. Ratkaisimme asian tilkitsemällä reiän metsästä löytyneellä ruostuneella polkupyörän rungolla, puukannolla ja Vesku hakkasi kaatuneen puun puoliksi ja kaikki nuo tavarat sinne. Ratkaisumme oli ikäänkuin hieno ja toimiva kuukautisside kammottavassa haavassa.

Palvelupäällikkö Pekko lapioi Annan kanssa mursketta mönkijän peräkärryyn paljon punaisissa shortseissaan. Ettei olisi niin kovin sitä liejua sitten.

Paikkasimme aitoja ja veimme Koden kanssa sellaisen latausboxin yhdestä paikasta toiseen paikkaan. Samalla ulkoilutimme kärryä narun päässä, kun se on pikkaisen iltavilli.

Säilä toi sipsejä päivystystelttaamme.

Korjasimme kusimutkan hirviaitaa Calvin Harrisin soittaessa taustalla. Sillä Calvin-pojalla oli sellaisia ilotulitteita sitten, joita jotkut pyropojat laukaisivat ilmaan hänen puolestaan. Toista se oli saatana 12 000 vuotta eKr., kun soitin Urgh urgh aargh za za -bändissä kiviä ja tuluksia. Silloin piti itse korjata rikkoutuneet kivet pikateipillä ja roudausliimalla.

Nyt suihkuun ja nukkumaan ja kohta taas sinne festivaalialueelle sitten.

-Nevis-


No comments: