Saturday, June 1, 2013

Provinssirock 2013 - Kuudes päivä, jep jee


Heippa pötkylät.
Tänään me sitten kannoimme patjoja ihanasti. Jarkko, tuo tulipaloja sammutteleva blues-neurootikko, oli vapaalla. Muuten oli koko ryhmä kauhean kivasti koossa. Tyhjätankki-Emppu ja Onnellisuus-Siekkinen ajoivat kuorma-autot lukiolle ja siitä sitten alkoi fantastisen mainio "Operaatio Kannaniitäpatjojasaatana."
Eräät meistä olivat antautuneet edellisenä iltana yön hengille ja keltaista jaffaa kului ja puhallutti. Eräät meistä säteilivät myös surumielisyyttä. Olemme kauhean vahvoja miehiä ja selviämme lähes mistä tahansa; meidät voi murskata ainoastaan sisältäpäin. Guinnessin ennätystenkirjassa on tarina puistonvartijasta, johon osui salama seitsemän (7) kertaa ja hän selvisi joka kerta pienillä vammoilla. Sitten kun joku nainen antoi pakit, niin kyseinen mies riisti itseltään hengen. Tästä voimme päätellä, että nainen on vahvempi kuin salama. Eli naisasiat mietityttivät taas raksaperheemme pienimpiä. Sydänkäpy-Siekkinen on joutunut toimimaan sijaiskärsijänä jo monasti; sinkkumiesten tilitys on välillä osunut harhaluotien tavoin Savon poikaamme. Onneksi hän kestää sen ikuisen ja upean rakkautensa voimalla. Hei jes! Simsalabim! Tästä biisiä: http://www.youtube.com/watch?v=UH1CMCtV4to

Budo-Kari oli hyvällä päällä tänään erityisesti. Viimeksi tuo mies oli näin hilpeä, kun hän kuusivuotiaana katseli puusta, kun Seismosaurukset parittelivat rohkeasti mutta vaikeannäköisesti heinikossa.

Kuusi päivää on takana ja jo nyt tuntuu siltä, että me pojat olemme toistemme seurassa aina ja aina ja iankaikkisesti ja ihan aina. Aiheeseen liittyen: http://www.youtube.com/watch?v=D8yvP8tp_JM

Palataan maanantaina asiaan höpsiäiset.
-Nevis-

2 comments:

Anonymous said...

Heihei Nevis! Taisinpas nähdä sut tänään Vartissa. Oot kyllä hullun hauska kirjoittelija, tai jos et hauska niin ainakin hullu (hyvällä tavalla). Enpä olis tiennytkään, että tällästä kirjottelet ellel Provinssi olis sua mainostanu. Keep on going!

Anonymous said...

Aivan mahtavaa. t: Nevis