Monday, June 3, 2013

Provinssirock 2013 - Seitsemän on se numero sitten


Hei hei.
Tänään lähti vähän toiseen tyyliin. Nimittäin aloitimme työt oikein kunnolla festivaalialueella ja siellä myös nautimme aamupalamme nyt ja aina ja ihan aina ja ikuisesti. Anna-tyttö siellä huoltaa ravitsemustamme superihanalla tavalla.
Tänään tuli myös uusia ihmisiä töihin. Esittelen heidät välittömästi:
Kode: Niin mystinen mies ja omaa henkilökohtaista elämäänsä varjeleva hahmo, että paljastan hänestä vain tämän: Jos Vapahtajamme Kristus olisi polttanut tupakkaa ja kuunnellut Black Sabbathia, niin hän olisi ollut aivan Koden näköinen.
Lauri: Pikkuvanha lapsisotilaamme, jolla valtava innostus polttomoottorein varustettuihin elottomiin objekteihin.
Panu R: Nosturikuskien Da Vinci. Kannattaa olla kuulosuojaimet ns.hollilla, kun hän on suuren äänensä kanssa lähistöllä.
Karri K: Äänittää ja miksaa mielellään erilaisia soundeja.
Petteri: Toinen raksapomo. Oululainen. Ymmärrämme hänen murrettaan toisinaan ihan alright.
Ilari: Ilosaarirockin vahvistus. Taitaa olla ainoa oikea työmies koko saatanan tontilla.
Kimmo: Vaatimattoman paluun kenkätehtaalta festarihommiin tehnyt leprekauni. Sinkkumies. Ihan OK-jätkä.

Heidän lisäkseen oli myös nuori Aleksi ja hirveästi telttaryhmäläisiä, mutta heistä en tohdi sanoa mitään. Immu siellä oli; hänet tunnen. Hänkin on rantahurri. Jättekiva!

Aamupalan jälkeen jakauduimme työryhmiksi: KohtaonlukkokiinniTörnävänsillassa-Siekkinen ja Hoikka-Hermanni lähtivät ajamaan tavaraa, samoin kuin Chillaus-Emppu ja Aleksi. Budo-Kari ja Babyface-Joakim ajelivat kurottajalla ja trukilla melodramaattisesti. Petteri, Lauri ja Karri alkoivat pystyttää hirviaitaa alueella. Hektinen-Hietsu ja Cismaha-Jarkko leikkivät lähinnä mönkijällä ja modernilla ATK-laitteistolla. Tietenkin minä, Ilari ja Kimmo saimme sen upeimman ja palkitsevimman työtehtävän: Kyrkösjärvi piti aidata ja luonnollisesti arkkivihollisemme hirviaita oli se käytettävä materiaali. Kode tuli hieman myöhemmin avuksemme.

Aseinamme Kyrkösjärvellä olivat rautalanka ja sivuleikkurit. Sivuleikkurit ovat kuin elämänhalu; koko ajan kadoksissa. Minä, aikuinen mies, onnistuin jumittamaan edellä mainitun työkalun taskuuni ja Kode joutui auttamaan, että saimme sen pois asti. Voi helvetinpippeli minun kanssani taas.
Kimmolla oli upea Lapua-look: Metsästyslippis ja t-paidan aiheuttamat käsirusketusraidat muuten täysin lumivalkoisessa vartalossaan. Ducato-  merkkisellä pakettiautolla siirtelimme hirviaitarullia. Väistelimme ihmisiä ja esineistöä;ajoimme tietenkin Kimmon kanssa kalapatsaan vasemmalta puolelta. Keskustelimme omalla porukallamme mm. siitä, että joku mies maailmalla oli kuollut harrastettuaan seksiä ampiaispesän kanssa. Minun mielestäni tuo kaveri oli kirottu hölmö. Kyllähän minäkin olen iltavilli, -virkku ja levoton sielu, mutta tuon tyyppisen perversio-mielihalun yllättäessä ostaisin kaksi kappaletta Maija Mehiläinen -ilmapalloja ja kuvittelisin, että ne ovat naiset rinnat, joiden välissä minä nukun kuin sylilapsi. Se minulle riittäisi.

Sää muuttui iltapäivällä. Jumala päätti kostaa kauhistuttavat syntini: Alkoi sataa ja tuulla bibliaanisissa mittasuhteissa. Valitettavasti työtoverini olivat sijaiskärsijöinä. Piti oikein mennä raksakonttiin sisätupakalle.

Ystäväni ja esimieheni Jarkko totesi iltapäivän melankolisina tunteina taas meidän olevan liian vanhoja tähän hommaan. Me olemme urologisia ihmeitä, koska tässä iässä eturauhasemme ovat toimistoroskakorin kokoisia ja näköisiä ja silti vaan jotenkin pärjäämme. Usein yhdessä muistelemme kyyneleet silmissämme kadotettua nuoruuttamme ja sitä, kuinka tienasimme ensimmäiset tupakkarahamme maalatessamme Risto Rytin kuritushuoneen kattoa.

Kesäteatterin ohjaaja marmatti Hermannille ja Joakimille. Siinäpä taas sitten oli. Joakimin eräs nimi on Alfred. Tässä Top 3 Maailman parasta Alfredia: 1. Alfred Hitchcock 2. Alfred J. Kwak 3. Nuori raksaherra Alfred ...Bubblin´under: Alfred(o) Garcian pää.

Lapsellisen naurettavat kiharani ovat taas tukkineet suihkuviemärini. Minun pitää mennä hoitamaan tuo ongelma nyt niinkuin olisi jo.

Tänään meillä soi päässämme näin: http://www.youtube.com/watch?v=lV6FCSGzZMs

Huomiseen piltit ja beibit.
-Nevis-

No comments: