Monday, June 17, 2013

Provinssirock 2013 - Sunnuntai


No niin, no niin.
Referoin nopeasti päivän kulun, koska on kiire. Ja nyt: Aamumme lähti käyntiin siten, että Hermanni ja PuppyLove-Siekkinen lähtivät hakemaan jonkun bändin kamoja jostakin. Minä, Vesku, Säilä, Elpä ja telttamies Immu siirsimme ateenateltan paikasta A paikkaan B. Aikataulu oli tiukka, joten emme ehtineet purkaa kyseisen teltan kattoa, vaan olimme pakotettuja kantamaan sen käsivoimin armeijasillan yli. Jos joku ei tiedä minkälaista on kantaa käsin ateenateltan kattoa kyseisissä olosuhteissa, niin annan nyt siitä yksityiskohtaisen kuvauksen: Se on perseestä.
Sitten me laittelimme aitaa ja kaikenlaista söpöä.

Päivä eteni omalla painollaan ja aloitimme festivaalin purkamisen heti Yle -X teltan hiljennettyä. Kyllä kaikenlaista sitten tehtiin ja voi voi. Purkuryhmämme oli Hietsu, Jakke, Petteri, Hermanni, Kari, Elpä, Säilä, Vesku, Saku ja minä. Oli siinä myös Kråter/Välimaa ravintolahommia tekemässä.
Minä, Hermanni, Saku ja Jarkko keräsimme tavaroita ja kannoimme viinaa ja myöhemmin kylmäkaappeja, joita olikin sitten ihan mielisairaan vitun homona eli enemmän kuin ikinä ikinä koskaan ja paljon oli niitä. Koko ryhmä loppujen lopuksi liittyi kylmäkaappi-spektaakkeliin.
Klo 07 saimme tilanteen hoidettua päätökseen. Tupakkaa paloi kuin puolalaisilla vartiomiehillä vuonna 1939.
Nyt täytyy mennä takaisin töihin.

-Nevis-



No comments: