Saturday, June 15, 2013

Provinssirock 2013 - Lauantai


Hipsistä.
Päivä lähti käyntiin voimakkaasti. Kari ja Jarkko ajoivat kurottajalla tavaroita ja me Hermannin kanssa veimme pulla-autolla kylmäkaappeja. Hermanni peruutti puuhunkin. Siihen juuri samaan saatanan luontoesteeseen, jota päin olen itse peruuttanut vuosien varrella noin kolme kertaa. Miksi Jumala sen on siihen meidän tiellemme laittanut täysin kuolleeseen kulmaan? Hä? Kråter ja Välimaa (kalju runopoikarokkia soittava mies) siirtelivät kassoja ja alkoholia. Vesku, Elpä ja Säilä sekoilivat jotain jossain.

Edellä mainitun surkuhupaisan episodin jälkeen tippui syliimme tasaiseen tahtiin työnakkeja. Kättemme kautta muodostui erilaisia hyvinkin jännittäviä ongelmanratkaisuja. Viimeksi olemme olleet näin luovalla päällä, kun Jarkon kanssa autoimme Bachia sovittamaan Toccatan ja fuugan d-mollissa. Siinä sitä oli urku auki.

Kymmeneen vuoteen en ole kokenut festivaalipäivystyksessä sellaista työtehtävää kuin tänään oli. Minä jouduin näkemään siinä tiimellyksessä kolme pientä suomalaista penistä. En pitänyt näystä. Onhan minullakin pieni penis, mutta kun se on niin hurjan samettisen söpö, että jaksan sitä päivittäin katsella. Minut myös pakotettiin katsomaan bajamajan ammottavaan aukkoon ja raportoimaan siellä vallitsevasta tilanteesta radiopuhelimitse sitten. Hirveän vaikeaa oli.

Emppu vaihtoi vapaalle ja IkuinenRakkaus-Siekkinen tuli hänen tilalleen kuorma-autopäivystäjäksi. Emppu joi alkoholia sisältäviä juomia ja teki jälleen sen hirmuisen virheen, että tuli raksaleiriimme nukkumaan. Me raksakundit olemme herkkiä mutta hassutteluun taipuvaisia pikkupaskiaisia. Niinpä Hermannin kanssa mustaa tussia hyväksikäyttäen piirsimme nukkuvasta Empusta kivan koiran ja Kari taiteili korvat vielä siihen päälle. Niin suloinen tuli Empusta, että olisi tehnyt mieli viedä hänet kotiin ja laittaa sängynpäätyyn läähättämään ja aamulla minulle tohveleita noutamaan. Luunmuotoisia kivoja keksejä olisin Empulle syöttänyt.

Kannoin sidukkaa tyyliin paljon tänään ja sain teltankin pystyyn. Olen silti ihmisenä hieman kehno.

Huomenna sitten taas ollaan ja laitetaan kaikenlaista.
-Nevis-

No comments: