Monday, June 17, 2013

Provinssirock 2013 - Zombiet tulevat


No niin ja taas.
Ensin kerron teille muutamia edellisistä blogimerkinnöistä unohtamiani timantinkovia faktoja festivaaliviikonlopulta.
1. Me söimme Jarkon kanssa suklaamoussea niin saatanasti koko ajan. Vanhojen miesten parrat olivat suklaasta kankeina.
2. Harvoin enää nykyään näkee, että vanhat pulleat ukot tanssivat aamulla Madonnan ihanaa "Holiday" -hittiä, mutta tänä aamuna niin kävi, kun repäisimme Jarkon kanssa. Pelottavan seksikäs "Mulla on nännit, peukalot, mutrusuu ja narut" - tanssimme oli fantastinen näky koko luomakunnalle. Viimeksi olimme Jarkon kanssa näin seksikkäitä, kun vuonna 1912 dokasimme Rasputinin ja palvelustyttöjen kanssa tsaari Nikolai II:sen makuuhuoneessa.
3. En ehtinyt nähdä Down -orkesteria.
4. Minun päähäni kaatui baaritiski. Koin hyvin epämiellyttävää fyysistä tuskaa.
5. Jarkko kelmutti hyvin mielellään asioita.

Sateinen sunnuntai, joka kesti meillä yli 20 tuntia, oli selvästi tänään vaatinut lihalliset veronsa. Sekään tietenkään ei auta, että ruokavaliomme on koostunut viimeiset kolme päivää makeisista ja tupakasta. Hietsun silmäpussit olivat kehittäneet tajunnan; vasen sanoi minulle amerikanenglannilla "How you doin´?" ja oikea kuiskasi minulle käheällä äänellä "Please kill me..."
Kyllä suti nyt. Olimme aivan zombieina ja vain vaivoin pystyimme hienomotorisiin toimintoihin. Hermannin kanssa kuljettelimme alkoholia ja kannoimme tavallisiakin tavaroita ja järjestelimme Rytmikorjaamoa. Muut purkasivat rakenteita ja kuljettivat kaikenlaista.
Sotahistoriasta kiinnostuneena yksityishenkilönä voin kertoa, että Toisen maailmansodan loppupuolella siviiliväestö kyseli perääntyviltä saksalaissotilailta, että mitä he haluaisivat eniten ja vastaus oli: "Kunpa saisimme nukkua edes tunnin." Sama ajatus oli meillä pitkin päivää. Eli meidän toimintamme vertautui tänään sodan hävinneen paskamaan sotilaiden ahdinkoon. Minä olisin monta kertaa puhjennut itkuun, jos minulla ei olisi ollut tätä nestehukkaa.
Sen verran oli kyllä väsy (ja on yhä tätä blogia kirjoittaessani), että piti puhua koko ajan hirveän huonoja juttuja, että pystyimme pitämään itsemme käynnissä. Keksimme erilaisia iskelmä-orkestereiden nimiä:
Koko Jambo & Puolikkaat. 
Jorma Kurkku & Kultaiset suihkukaivot
Raija Lelu & Persikkabarbiet
Suvi Virsi & Pyhät vedet

Eli näin sekaisin me olimme. Nyt nukkumaan. Pitäisi saada Provinssirock 2013 vietyä pois Juhannukseksi.
P.S. SavonSeksiKone-Siekkinen

Pelkään näkeväni pahoja ja kummallisia unia, kun nyt vihdoin saan nukkua: http://www.youtube.com/watch?v=qp8zbNH24uU

Palataan.
-Nevis-





No comments: