Tuesday, June 11, 2013

Provinssirock 2013 - Kylläpäs on nyt sitten


Heippistä heps.
Tänään lähti oikein mukavasti, koskapa päätin ottaa aivoni mukaan töihin. Minulla oli jopa positiivisia tunteita kuolleessa sydämessäni.
Aamulla tutkivaa asennejournalismia ja kultaisella leikkauksella varustettua henkilövalokuvausta tuli paikalle harrastamaan maailman toiseksi pienin päätoimittaja Syvis. Kuten kaikki tietävät, maailman pienin päätoimittaja on Sambialaisen Makawi Ubasusu bo´bo -lehden N´bolo Naxnax Bwana. Hän harrastaa keramiikkaa.

Ravintoloiden rakentaminen eli tuttavallisemmin olutraksailu pääsi viimein kunnolla lentoon kuin vastasyntynyt gaselli. Delegoin Kråterille ja Vainikaiselle pari juttuja ja Koden päästin ajelemaan trukilla niin jumalautsi hienosti. Itse menin Jarkon kanssa Tangovarastolle eli palasin synkkään epätoivon labyrinttiin, jossa minua odotti jälleen Minotaurus nimeltä tangopöydät. Sinne tulivat myös raksanuoremme Emppu ja Aleksi. Selvisimme Tangovarastolta hyväksyttävin miestappioin.

Keskustelimme Jarkon kanssa siitä, että nyt on meillä paljon parempi päivä. Että nyt on niin lutuisen ihanasti ajatukset kohdillaan. Että nyt pystymme tekemään järkevästi ja miettimään rauhassa erilaisia työtilanteita tupangit suussa ja asioita tapahtuu järkevästi ja oikein. Viimeksi olimme näin iloisia, kun löysimme Tutankhamonin haudan Carterin ja lordi Carnarvon kanssa 1922. Ihan näin meidän kesken on pakko sanoa, että Jarkko varasti jallupäissään lordi Carnarvon hellekypärän ja syytti siitä Abu Sassim - nimistä kantajaa. Abu sai kuokkaansa oikein kunnolla ja Jarkko vain nauroi teltassaan. No, Jarkko oli toki huvinsa ansainnut, koskapa häneltä jäi viisi vuotta aiemmin Passchendaelen taistelussa isoisältä lahjaksi saatu tablettihaitari liejuun. Sinne se saatana upposi. Plup plup vaan.

Olenko unohtanut mainita, että myös Hepo on ollut töissä jo monta päivää? Hän on meidän ryhmämme Simo Häyhä. Myös Vaasasta rekrytoimani nuoret olivat tontilla ja monia muita ihmisiä.
Minä, Kode, Kråter, Vainikainen ja Budo-Kari laittelimme koko päivän ravintoloita kuntoon. Suosittelen kaikkia 18 vuotta täyttäneitä käyttämään Provinssirockin anniskelutarjontaa hyväkseen. Ravintolat ovat niin viihtyisiä, että voi vitsi mä en kestä ja kohta kuolen.
Muut raksaryhmäläiset ajelivat tavaroita ja laittoivat jotain invaramppeja pystyyn ja jotain. Sähköjä on vedelty ilmeisesti ja jotain vesiä. Kai siellä jotain telttojakin on jo ja osa päälavasta. Mistä minä tiedän; en minä mikään saatanan telepaatti ole. Amorpoika-Siekkisen näin välillä siellä täällä.

Ei muuta. Huomiseen lukijakunta.
-Nevis-


No comments: