Thursday, June 6, 2013

Provinssirock 2013 - Bo Derek


Nå men hej!
Koska olen jo siinä iässä, että elämäni esirippu on hyvää vauhtia laskeutumassa tämän tragikomedian ylle, jota kutsutaan elämäkseni, on muistini huonohko. Siksi siis kerron aluksi tarinan eiliseltä. Sen nimi on "Paarma Execution". Se menee näin: Hermanni ja Joakim tekivät puutöitä ja menimme Kimmon kanssa heidän luokseen. Yhtäkkiä, kuin jostain saatanallisesta taikaiskusta, paarma laskeutui Hermannin kädelle ja aloitti puremistoiminnon. Herja-Hermanni salamannopeasti löi paarmaa ja tuo epäpyhä eläin tipahti tajuttomana käsisirkkelin läheisyyteen. Koska olemme pikkumaisia ihmisiä, syntyi välittömästi idea teloittaa paarma hirvittävien syntiensä vuoksi käsisirkkelin terävässä kuolonsyleilyssä. Minä olen meistä positiivisena agnostikkona hengellisin, joten resitoin Raamatusta lauseita Joakimin ja Kimmon kannustaessa Hermannia, joka kosto silmissään halkaisi paarman kahtia. Tällaisia ihmisiä me olemme.

Minä, Kimmo, Kode ja Kari aloimme rakentamaan hieman ravintoloita. Se oli hirveän kivaa, koskapa olemme tuolla porukalla jo useita vuosia tehneet erilaisia festivaalinrakennustehtäviä. Kimmo ja Kode yksinäisinä sinkkumiehinä halusivat, että teen vielä treffi-ilmoitukset kaikista sinkuista tänne blogiin, joten tässä tulee.
Seinäjoki Skunks:
Kimmo: Sopii kolmasosalle naisväestöä. Kimmo on rento heppu, eikä harrasta slalomia. Pitää pienistä hippitytöistä erityisesti. Hänellä on kiva napa.
Kode: Omistaa espanjalaistyylisen rintakarvoituksen. Konstailematon oman tiensä kulkija. Ei ole kaikkiruokainen.
Hermanni: Erittäin hyvän kasvoluuston omistava hoikka mies. Hänet jaksaa kantaa pienempikin tyttö sohvalta sänkyyn. Taiteellinen uimamaisteri.
Emppu: Jos haluat rennon hip-hop biitin säestämää nuorta rakkautta, niin Emppu is the man.
Hietsu: Energinen ihmispaukkumaissi. Laulumiehiä.
Minä: Suosittelen itseäni tulevaisuuden ensisynnyttäjille, naisille jotka osaavat nauraa itselleen ja jotka pitävät liian isoista perseistä.

Näin tänään vain ohimennen SexualHealing-Siekkistä. Hän säteili sydämiä ja yksisarviset söivät kauniisti sateenkaaria hänen onnellisissa silmissään.

Ruokatunnilla esimies-ystäväni Jarkko pyysi, jos voisin hänet röyhtäyttää. Otin hänet olkapäälleni ja tein työtä käskettyä. Silloin vanhalta Jarkolta pääsi kova paukku. Se sammutti taivaalla lentäneen talitintin elämänliekin, ja tuo lintunen tippui kuolleena maahan. Kaikenlaista. Laitoin Jarkolle myös talkkia sitten.
Keskustelimme myös Jaken kanssa siitä, ettei tässä iässä pysy vyö auki millään. Polttopallon kokoiseksi paisuneet eturauhasemme painavat vyön auki koko ajan, että plompsis saatana vaan. Henkselit pitäisi ostaa.

Kimmoon on aurinko ottanut sen verran, että hänen käsivartensa alaosa on suklaan värinen, keskiosa vaniljan värinen ja olkapää mansikan värinen. Hän on siis Triojätski-Käsi.

Joakim ja Hermanni ovat niin kadehtittavan hoikkia, että jos he tekisivät lapsen, syntyisi jäätelötikku.

Kode käski minua ottamaan yhden hiuksistani pois naamaltani, koska se kuulemma häiritsi häntä. Revin sen vahingossa irti. Kuten eräskin tietää, niin aina kun minulta lähtee hiuksi päästä, kuolee pieni enkeli Taivaassa.

Hermanni soitteli Kazoo-pillillä virsiä ja me lauloimme.

Jotain töitäkin tehtiin vissiin siellä täällä. En minä tiedä niin tarkkaan noista asioista.

Tässä syy miksi jaksamme painaa juuri Sinua varten festivaalia pystyyn: http://www.youtube.com/watch?v=6yekPbggumY

Palataan asiaan tytöt, pojat ja hermafrodiitit.
-Nevis-






7 comments:

Mari said...

Minkähänlaisen reffi-ilmotuksen sä mulle taiteilisit? :D

Anonymous said...

Olis ollu kiva itte saada treffikutsu, mutta täytynee lähestyä Hietsua kun miehen vaan jossain näkee. Olen myös tulevaisuuden ensisynnyttäjä ja nauran kaikille, tykkään laulusta ja popcornista.

Anonymous said...

Voi jeesus. Tämähän eskaloituu tämä minun blogini ihan treffipalstaksi. t: Nevis

Mari said...

Kyllä, selkeesti. Mietin tänään tota sun ilmotusta noiden jätkien ja ittes puolesta, että niistähän puuttuu vielä horoskooppimerkit.

Anonymous said...

Aikuiset miehet eivät usko horoskooppeihin. t: Nevis

Mari said...

Mut silti ne pitää aina ilmottaa reffi-ilmotuksissa jostain syystä :D

Anonymous said...

Jokke on siis ainoana siinä onnellisessa asemassa, että raksan aloituksen jälkeen on käyny flaksi, koska deitti-ilmoitusta ei ole ;) Onnenpekka!