Monday, June 20, 2016

Provinssi osa 6: Tylsämielinen maanantai


Heippa.

Tänään joukkoomme liittyi mukaan vanha tuttumme Lauri. Hän pääsi pois Suomen sotaväestä muutama päivä sitten ja pamahti välittömästi raksailemaan. Lauri tykkää kaikista esineistä, jotka haisevat polttoaineelta ja jotka pitävät pörisevää ääntä. Erilaisilla koneilla tuo poika ajeli koko päivän.
Mainitsen myös Eeron, joka toi meille tänään elintärkeitä ruuveja. Hän taitaa olla jotenkin mukana puhelin-tietokone -tuotantoportaassa ja ollut jo useita päiviä tontilla. Eero myös tänään ajoi mönkijää tupakka huulessa ja musta kypärä päässään, joka sai hänet näyttämään hitaaseen nikotiinilla suoritettavaan itsemurhaan taipuvaiselta siittiöltä, joka syöksyy munasoluun toinen jalka valmiiksi haudassa.

Päivän muotikatsaus: Ville poltteli sikaria kuin miehet tänään. Arvostus nousi samantien ekspontiaalisesti. Kyllä uskottavuus nousee heti, kun on tupakkatuote mieshenkilöllä huulessa; ihminen on silloin rento ja vapaa tyylikkyysbarometrien rajoittavista kahleista.

Meillä oli myös uusi tyttö ruokahuollossa. Nimeä en tiedä, koska olen moukka.

Kimmo ja Hietsu, nuo flanellipaitaiset pikkuperkeleet, rakensivat taas koko päivän suihkukylää. Heidän rujot äänensä kuulin radiopuhelimessa silloin tällöin. Kyllä, me käytämme radiopuhelimia keskinäiseen kommunikointiin raksatyössämme, koskapa telepaattiset viestit eivät kulje Törnävällä entiseen malliin.
Annan ja Johannan näin kerran keltaiset liivit yllään kantamassa teltan osia. Johannan äänen kuulin pari kertaa ns.eetterissä. Muuta en noiden tytöntylleröiden tai Juhon toiminnasta tänään tiedä.

Niila sai ylennyksen keskilahjaisten kastiin ja meni Tontsan avuksi rakentamaan puusta kehikkoja. Damski ajeli Mannilla. Bazooka-Joe rasvasi sinkojaan rippiviiniin kastetuilla öyläteillä ja näytti kuvia kotipuolestaan Idahosta, missä hänellä on yksi kyyhkyslakka ja yksi sininen tuoli. Hieno mies.

Kari liittyi minun ja Koden muodostamaan heikkolahjaisten ryhmään, koskapa Karilla oli...hieman ontto olo. Teimme aamusta yhden kivan lattian konttien eteen ja tilkitsimme vanerilla ojarummun, ettei sieltä livahda sisään festivaalien aikana jokin vilpillinen paskiainen.
Loppupäivä sujui sellaisissa merkeissä, että voi jettä. Katsokaapas kun, meidän piti tehdä erään ruokaravintolan aputelttaan lattia. Tilanteesta teki merkillisen sen, että työstettävän lattian päälle tulisi painavia esineitä, joiden tulisi olla ehdottomasti vaaterissa ja maasto oli hirveän vino ja vaikea. Kirotut olkoon hedelmäsi Äiti Maa, kun sinulla on muodot väärissä paikoissa! Senkin läski lattarintainen kotka!
Aivan yhtenä kyrpänä saimme puusta tehdä kaikenlaista, jotta lattia saatiin suoraan. Toki minähän olen heikkolahjaisten parissakin "erityinen", joten käytin vain vatupassia, pokasahaa ja vasaraa. Mitään muita työkaluja ei oikein uskalla tällaiselle vähämieliselle antaa. Eihän tälläisellä imbesillillä tehdä saatana yhtään mitään. Onneksi olen jo vanha ja kohta pois kaikkien vaivoista.

Kodella tippui tänään työhanska taskusta maahan.

Huomiseen.
-Nevis-


No comments: