Friday, June 17, 2016

Provinssi osa 5: "Ei se mikään Intialainen ole, se on vaan tumma paska"


Jippii.

Kyllä. Johanna, Anna, Juho ja jotkut muut pystyttivät taas sitä aitaa. Tontsan touhuista tiedän sen verran, että näin hänen kantavan kerran possuaitaa ja kerran kaatavan kahvikupin sisällön haaroihinsa. Sinne se tumma addiktoiva juoma kaatui Tontsan kaikkein pyhimpään; hänen maltillisen kokoinen aarteensa oli kastettu mustan mestarinsa nestemäisellä pihtiotteella. Hän hyppelehti kuin kuohittu yksijalkainen kehno balettitanssija ja se näky oli päivän suurin kohokohta.
Kari se pojat ajeli kurottajalla taas mitä moninaisimpia esineitä; oli aitoja, puutavaraa, lekaharkkoja, matojen tikapuuhermostoja ja noin 600–400 eaa. välisenä aikana antiikin Kreikassa syntyneitä ajatteluperinteitä ja oppialoja.
Tänään paikalle pamahti myös Hietsu. Esittely: Hietsu on rantahurri ylinäyttelijä ja kovan luokan puuseppä. Blogista tuttu raksafiguuri.
Hietsu ja Kimmo rakensivat suihkukylää. Siellä moottorisaha lauloi ja grunge voi hyvin.

Me heikkolahjaiset eli minä, Niilo ja Kode teimme aamupäivän kontteihin rappusia. Ei ollut raskasta. Ruokailun jälkeen kävimme suorittamassa jokeritehtävän eli veimme Vähähammas-Joakimin tavaraesineitä eräälle urheiluareenalle. Siellä oli vastassa vanhempi vatsakas mieshenkilö, joka huusi minulle lauseita kuten: "No mitä sä sitten tiedät?!" ja "Ei se tämän vaikeampaa ole!! Et vissiin enää tuossa iässä opi mitään!" Thank you young Alfred for those moments. (Hieman englantia. Suomeksi: "Mitä helvettiä Joakim?")
Sitten oli huippusuorituksemme vuoro. (Meillä oli Mannikuskina se yksi poika, jonka nimeä en muista, mutta joka löytyy blogimerkinnästä Provinssi 2016 osa 01. En jaksa itse tarkistaa. Tarkistakaa te.)
Nimittäin hyvät naiset ja herrat, menimme hakemaan hiihtoaitoja. Hiihtoaitavarasto on se Haadeksen valtakunta, jonka halki Styks-joki virtaa verenpunaisena ja jossa demonit nauravat ihmisille osoittaen samalla pimeimpään ylimaallisten kauhujen nurkkaan korkealla kasattuja aitoja ja niiden jalkoja. Hiihtoaitavarasto on se Aids-potilaan irvokas violetin värinen siitin, joka tartuttaa raksaihmisten sieluihin taudin ja aika pahan mielen. Siellä varaston oviaukossa oli tukkona myös ison iso traktori, mikä aiheutti sen "mielettömän hyvän fiiliksen". Toki teimme afrikkalaisen kantoketjun, mutta silti tuli kovaa hiki. Niilo veti ilman paitaa.
Purimme pyhäinhäväistyksellisen kuormamme ja laitoimme jopa pystyyn sitä hiihtoaitaa. Sitten Brykärissä...Ei. Eipäs. En kirjoita enempää. Nyt on nimittäin perjantai ja tästä porukasta rohkeimmat lähtevät baariin sekoilemaan.Vein Karin jo Stillin terassille. Aiomme antautua yön villin syleilyn vietäviksi! https://www.youtube.com/watch?v=Gw4bfW8BEaU

Nähdään maanantaina täällä blogissani.
-Nevis-





No comments: