Wednesday, June 15, 2016

Provinssi 2016 osa 3: Rin-tin-tin ja hänen vaimonsa Emä-tin-tin


Bon Voyage.

Tänään jatkoimme samoja työtehtäviä kuin eilenkin. Tytöt ja Juho ne laittoivat possua pystyyn talkoolaisten kanssa ja Kimmo rakensi puusta jotain ihanaa. Minä, Kari, Niilo ja Tontsa pistimme kontteja vaateriin ja Kode puuseppäili lattiaa yksin, koskapa on omasta mielestään tyylikäs yksinäinen susi; meidän mielestämme hän on vain outo ja pitkä. Emppu ajeli Mannilla ja Muffe, Skradari, Köntsä, Räkä, Poliisi-Pate, Speku ja Suklaa-Ernesti eivät tehneet mitään, koska minulla ei ole aavistustakaan keitä he ovat.

Eilen Kari unohti Niilon nimen ja kutsui häntä Niilaksi. Niilo on meistä nuorin ja Akun Tehtaalla töissä, niin hänet laitettiin sitten kiipeämään konttien päälle paistumaan. Aurinko sädehti kovaa tänään ja pienen possun pekoni tuoksui, kun Niila konttien katolla ilman paitaa oleili. Syntyi lentävä ja tarpeellinen työlause: "Niila, katolle!"
Ei ole ihme, että Kari unohtelee asioita, sillä tämä on hänen 18:sta vuotensa Provinssin raksalla. Vanha ja uljas on tuo mies, jonka ensimmäinen raksamuisto on Nooan arkin tervaus. Palkkana oli tuolloin 13 hopearahaa ja ilmainen sisäänpääsy läheiseen kinkkubingoon.
Tänään kun otin aurinkoa vähissä vaatteissa niin tajusin, että kyllä; sukurasitteenani ovat todellakin pallomaha ja pienet munat.

Ruokana oli ihania jauhelihapekonipihvejä. Kyllä tuli hyvä mieli! Tärkeää on aina pestä kätensä ennen ruokailua, sillä tämän porukan kanssa kun on tekemisissä, niin tarttuu saakuri enterovirus, neekerisankkeri ja puujalka.

Halasin tänään Johannaa salaa, sillä Annalle ei asiasta voi kertoa. Hän oli jo aamulla mustasukkainen, kun Johanna sai 21% enemmän huomiota kuin hän. Anna kärsii esikoislapsen syndroomasta ja täytyy olla varovainen miten toimii hänen lähellään. Kyllä tuo jalonauta osaakin olla välillä pahana. Anna on silti lutuihana ja toivon, että enkelit muistavat häntä tänäkin yönä siipiensä pumpulinpehmeillä silityksillä.

Minä en ollut tänään raksan turhin ihminen. Se oli Kimmo. Asia ei liittynyt työelämään mitenkään, vaan siihen, ettei tuo kurja tunnistanut radiosta soivaa Europe -orkesteria. https://www.youtube.com/watch?v=lCbUZqN8JZ0

Oli kauhean kivaa, kun konttiporukkamme pääsi hetkeksi työskentelemään samalle pisteelle kuin Kode. Jälleennäkeminen oli niin riemuisa, että devoluutio valtasi meidät ja puhuimme paljon sellaisia tuhmia seksijuttuja. Kyllä kun aikuinen mies päästää suustaan pippeleitä ja pimppoja, niin onhan se kaunista, saatana.

Päivän muotikatsaus: Niilolla oli tänään yllään kuoritun porsaan väriset nännit.

Kari otti jossain vaiheessa esiin paljaan ylävartalonsa. Kokeilin hänen vatsaansa pihtiotteella; se oli niin pinkeä, että siitä lähtevällä soundilla voisi virittää pelimannien munniharput tai New Kids on the Blockin stemmat kappaleseen "Step by step". https://www.youtube.com/watch?v=nITMhO3ZPZM

Huomisiin.
-Nevis-





No comments: