Tuesday, June 10, 2014

Provissirock 2014 osa 2: Jättiläisrottamiesten paluu


Tsaukki!

Tänään Kimmo oli henkilökohtaisista syistä aamupäivän poissa. Myös suomalainen laulutaiteilija Armi on poissa. Armin ex-rakastaja Danny (Ilkka Johannes Lipsanen) teki viimeisimmän albuminsa vuonna 2002. Se kantaa arvoituksellista nimeä "Nainen".

Tänään sain jälleen kokea ihmiskunnan pimeän puolen ja elämän epäreilun kosketuksen, kun heti aamusta ystävämme Anna (Provinssin ravintola-ihminen ja niiskuneiti) halasi iloissaan Emppua ja silmät loistaen kertoi miten on kiva nähdä Emppua; Emppu sitä ja tätä, blaah blaah blaah. Minä olin siinä vieressä kuin ilmaa, enkä saanut ystäväni huomiota. Loukkaannuin välittömästi ja täysiä, joten lähdin pois. Anna huomasi tämän ja tuli perääni. Yritin karata saatana kuulkaas miesten vessaan, mutta tuo rillipiru naiseksi ehti kuin ehtikin saada minut kiinni ja antoi minullekin halin. Sain tyttöbakteereja...Olenko nyt raskaana?

Täytyy raportoida, että meillä on rakkaassa Manni kuorma-autossamme kaksi maskottia. Toinen on Manni-possu Minna ja toinen on Manni-Pöllö nimeltään Video. Minna voi oikein hyvin, mutta Emppu ajoi tänään sellaisella tyylillä, että Video tippui pois ketjustaan ja on nyt hukassa jossain kuorma-auton syvyyksissä.

Tänään olimme sivuprojektina pellihallilla rakentamassa uuteen lastensairaalaan sänkyjä ja leluja, teimme läpimurron syöpälääkkeen kehityksessä sekä kävimme välillä pelastamassa ylisöpöjä kissanpentuja puista. Samassa viereisen junaradan suunnalta alkoi kuulua hirvittävää murinaa ja katso! Jokavuotinen riesa eli jättiläisrottamiesten hyökkäys oli jälleen totta. Hietsu otti esiin kaksiteräisen miekkansa ja löi sillä irtipoikki Rottamiesten pomon vasemman käden. Teemu ajoi trukilla hengiltä kolme vihollisen sotilasta ja Joken moottorisaha lauloi tehokasta kuoleman lauluaan rottamiesten rivistössä. Yksi rottamies ampui selästään myrkkypiikkejä ja ne osuivat minuun ja Emppuun lähes kuolettavasti, mutta jatkoimme silti taistelua urheasti aseinamme vain turvakengät ja mielipuolinen halumme selviytyä. Petteri oli tällä välin Facebookissa älypuhelimellaan. Me voitimme, luojan kiitos.
...Anteeksi, saatoin tylsyyspäissäni liioitella hieman tuossa äsken: Petterillä EI ole älypuhelinta.

Hietsun ja Petterin liikkeistä minulla ei ole jälleen juurikaan havaintoa. Autolla he ajelivat vissiin ja varmaan olivat paljon puhelimassa ja tietokoneen näppäimistöllä kirjoittivat suomenkielisiä sanoja. Teemu roudasi työkaluja ja ajeli trukilla. Jokke ajoi punaisella Volvollaan ja mietti rastaisessa päässään varastojuttuja. Kimmo tuli iltapäivällä riviin ja kosketteli miehisesti erilaisia työkaluja. Entäs minä ja Emppu sitten? No, me pikku paviaanin perkeleet vietimme lähes koko päivän jälleen taas hirviaitojen parissa. Saimme fyysisiä vammoja; hirviaita raateli meitä kuin naarasahma, jolla on Freddy Kruegerin puukkohanska ja kuukautiskivut ja Buranat loppu ja apteekkikin on kiinni.

Hyvä uutinen on se, että kollektiivinen raksafiiliksemme on taas kerran löytynyt: https://www.youtube.com/watch?v=0u7H6Rk_59M

Palataan asiaan huomenna.

-Nevis-




No comments: