Thursday, June 26, 2014

Provinssirock 2014 osa maksu: Kiitos, kun annoit sen nippusiteen sen aidan toiselta puolelta minulle sidottavaksi


Banaani!

Kun on työtunteja takana 18, niin ihmisellä ei ole paljoakaan asiaa. Siksi nyt pikareferaatti päivän huippuhetkistä:

Anna ja Mari lauloivat törkeitä saksalaisia lauluja epävireisesti; C-nuotti ei soinut kunnolla.

Kimmo rikkoi toiset shortsinsa. Reisi näkyi kuin uunissa olevalla perverssillä kabaree albiino-kananpojalla, jolla on epilepsiakohtaus.
Laurikin hajotti housunsa pimppinsä kohdilta.
Turkanen, tässähän menee kuteet.

Otin vastaan alkoholijuomatuotteita mielipuolisen paljon: Niitä oli enemmän kuin häpykarvoitusta erittäin karvaisella saksalaisnaiselle klassisessa aikuisviihde-elokuvassa nimeltä "Die orgasmulektion sind die puskapussy jawohl! German Deutsche undulaatti."

Poltin otsani auringossa. Yöllä oli kuitenkin kylmä työskennellä. Ymmärtäisin tämän säätilan dualismin, jos olisin beduiini Saharan autiomaassa. Seinäjoen Törnävänsaaressa tällaista asiaa ei saisi tulla eteenkohdatuksi

Kimmo pisti saatana pilkkihaalarit yöllä jalkaan, kun oli kylmä. Hänen takamuksensa näytti paremmalta niissä kuin muissa housuratkaisuissa. Epäilen, että haalareiden paksu materiaali komplimentoi tarkasti tuon datanomin anaaliposkia.

Työskentelin useita tunteja itseni kanssa yksin ilman ihmiskosketusta. Aika hiljaiseksi veti.

Väsyttää ja on vielä huomenna paljon tehtävää. Jos en selviä hengissä huomisesta, niin normaaliin tapaan kostakaa kuolemani tulella ja verellä sekä tarvittaessa mustalla magialla.

Tällainen tunnelma: https://www.youtube.com/watch?v=-feTEOFcpws

-Nevis-

No comments: