Tuesday, June 24, 2014

Provinssirock osa 12: Tiistai on murekepäivä


Hii! Män!

Aamu alkoi tänään - yllätys yllätys, abracadabra, fuck the poor - kylmäkaappien parissa. Sinne minä kiipesin rekan peräkärryyn ja pumppukärryillä aloin itsensä paholaisen kaappeja siirtelemään Koden ajaessa trukkia ja Annan ollessa 83% söpö. Siihen yhtäkkiä pamahti meitä morjestamaan Jakke, tuo lupsakka entinen varastopäällikkömme ja vanha mies. Siinä Jaken kanssa muistelimme miten ensi kosketuksemme pumppukärryihin oli, kun olimme vuonna 1931 Iku-Turso -nimisellä sukellusveneellä kesätöissä. Jumalauta oli ahdasta raahata pumppukärryillä torpedoja ja maksamakkaralavoja sen perkeleen veneen käytäviä pitkin. Ei ollut yksi tai kaksi kertaa kun jäi molemmilla sormet väliin.

Tänään tosiaan laitoimme loput kylmäkaapit paikoilleen. Suosimme Koden kanssa niiden helvetinkoneiden kantamisessa edelleen ns.ruumisarkku-tekniikkaa, vaikka se tehokkaasti lonkan ja kylkiluut säpäleiksi hajottaakin.
Otimme myös ensikosketuksemme Pääanniskelun aitojen rakentamiseen ja tajusimme valtavaksi tyrmistykseksemme, että käytettävissä oleva aitamateriaali on mukavuustasoltaan Super-Asshole Turbo 1A -luokkaa. Erittäin aikaa vievää on sen kanssa puuhastelu ja sielu tuntui sen parissa kuolleelta. Kylmältä ja kuolleelta. Satoi myös kovasti välillä tänään.

Mari tuli taas keskipäivällä ryhmämme tueksi ja Annan kaveriksi ja voi sitä girl poweria ja jepulis jeps jeps. Tytöt kiusasivat minua nimittelemällä isoperseiseksi esi-isäksi. Miten he saattoivat? Kuka tekee jotain tuollaista? Itse kutsuin heitä vain leikkisästi rotiksi. Katsokaapas kun Annalla ja Marilla on ns.sähäkät nenät. Söpöjen jyrsijöiden tavoin he mikroelein neniänsä liikuttavat. Annalla oli kuulemma tänään hyvä maitorauhaspäivä.

Mitään käsitystä minulla ei oikein ole muiden raksalaisten liikehdinnästä. Kimmon näin syövän pullaa. Siitä se datanomi tykkää. Raninenkin oli tontilla tänään. Hän käveli edestakaisin. Emppu kuljetti pari kylmäkaappia puolestani. Hietanen ja Petteri olivat esimiehekkäitä, Pekka ja Johanna maalasivat erään elefantin kermatoffeenväriseksi sukillaan, juoksivat puolikas ananas päässään ja rakensivat mekaanisen kantomuurahaisen -eräänlaisen automatonin. Muuta en tiedä tästä päivästä oikein sanoa.

Huomiseen.
-Nevis-






1 comment:

Anonymous said...

Automatoni!