Wednesday, June 18, 2014

Provinssirock 2014 osa 8: Tango Asshole Challenge


Jupsista jii.

Tänään raksatyöryhmäämme liittyi taas uusi ihminen. Hän on Pekka alias Pexi alias Pikku-Pekka alias Löpö-Pekka alias Näytelmä-Pekka. Hän puhuu paljon, mutta tietää silti miten possuaita laitetaan oikeinpäin. Vanha tuttumme festivaalirakennushommista.

Empun kanssa taas mentiin Mannilla, saatana kuulkaas. Haimme esineitä Cramolta ja peltihallilta. Tällä välin Kimmo, Johanna, Pekka ja Kari pistivät nivustyrät rytkyen possuaitaa pystyyn Camp Provinssiin. Sir Hietanen purkasi yhden kuorman semi-taitavasti trukilla. Mitään muuta en tiedä muiden osallistujien tämän päivän saavutuksista. Todistin toki Petterin intensiivisesti keskittyvän jälleen pipon päässä pitämiseen kesällä.

Siekkisen ja Laurin näin aamulla. Koden vilaukselta iltapäivällä. Hyi kamalaa, kun ei ole aikaa kaikkien kanssa edes kielareita vaihtaa, kun on niin mukamas kova kiire kaikilla eri suuntiin.
Eri ilmansuuntia ovat Pohjoinen, Itä, Etelä ja Länsi. Bonus-ilmansuunnat ovat nimeltään Koillinen, Kaakko, Lounas ja Luode. Täysi-ikäinen gnu voi saavuttaa jopa 120 cm säkäkorkeuden.

Ruuan jälkeen Emppu meni poliisiasemalle kiistämään ja minulla oli ravintolapalaveri. Sen jälkeen oli vuorossa Tangovarastolle meno. Tuo erisnimi saa jokaisen Seinäjokisen festivaalirakentajan pallit nousemaan yläkeuhkoihin...

...Oi kuule kuolevainen varoituksen sanat Tangovarastosta. Moni sinne mennyt ei ole koskaan palannut tai viettää nyt loppuelämänsä mielisairaalaan suljetulla osastolla. Tangovarasto on synkkä katakombi, jonne auringon säteet eivät koskaan yllä. Se on pelottava paikka, josta lihavat poliisitkin puhuvat leiritulillaan vain hiljaa kuiskaten. Se on koti monelle jo sukupuuttoon kuolleeksi luullulle vaaralliselle olennolle. Siellä on kärpäsiä, yöperhosia, maahisia, velociraptoreita ja Kylli-Täti. Se on labyrintti, jonka tavoitellut rikkaudet ovat hyvin vittumaisesti kaikkien ihmislihaa raatelevien esteiden takana. Siellä haisee madäntyneiltä Weekend Snackseilta ja pyllykakalta.
Oli todella yllättävän kivuton reissu tänä vuonna. Joakim, tuo Predator-missi, tuli meitä trukilla auttamaan. Erilaisia esineitä taltioimme sieltä kyytiin. Ainoastaan suuren suuri ja iso sähkökela aiheutti mielipahaa, kun oli vaikea keksiä miten saisimme sen ehjänä kyydistä Provinssialueella. Hietsu, tuo balettisääri, osoitti jälleen miksi on raksa-esimies ja omasta rantaruotsalaisesta päästään keksi ratkaisun. Käytännössä se toteutti Budo-Kari, tuo mies joka paistoi ensimmäisen kananmunansa, kun maa oli vielä sulaa laavaa.

Sir Hietanen piti työpäivän päätteeksi loppupalaverin, jossa kehotti "menemään kotiin ja kullit pystyyn." Johanna tasa-arvoisena ja työryhmään erinomaisesti istuvana naishenkilönä asetti ranteen paksuisen henkisen falloksensa välittömästi teräksenkovaan tanaan. Voi mikä meisseli!

Tänään Tangottiin, huomenna torstaillaan. https://www.youtube.com/watch?v=5xMMyE2iVjY&list=RD5xMMyE2iVjY#t=12

-Nevis-

1 comment:

Anonymous said...

sarjakastaja-hietsu & vaihtuvat piparit.