Thursday, June 19, 2014

Provinssirock osa 9: "Älkää ainakaan koskaan antako Kimmolle moottorisahaa"


Terve.

Pitää esitellä jälleen eräs työntekijäystävämme. Hän on Panu. Panu käsittelee nostureita ja piikkikoneita ja nauraa niin kovaa, että lounastauoilla meinaa mennä pelästyksestä nakit keuhkoihin.

Kuljetimme taas koko päivän Empun kanssa tavaroita, joten en tiedä paljoakaan kanssaraksaajieni saavutuksista tänään. Mitä heitä tunnen, niin heidän päivänsä koostui onnistumisista, lapsellisista virheistä ja tupakoinnista.
Sen tiedän, että Kimmo onnistui sahaamaan itseään kaksi kertaa polveen ja haavoja tuli ja verta lensi ja shortsit paskana. Syynä oli hajamielisyyksissä otettu täysin virheellinen työasento. Se fakta, että Kimmo sahasi kahdesti polveensa, maalaa synkkää kuvaa hänen hoksottimistaan.
Polvisaha-Kimmo, Juonto-Pekka ja Tukka-Johanna rakensivat erääseen anniskeluravintolaan Törnävänjoen päälle upeaa terassia. Budo-Kari ajoi kai koneita, Sibelius-Siekkinen ja Rakkaudestamoottoreihin-Lauri sahasivat ja hitsasivat ainakin, Pullaasuussa-Petteri ja Hurri-Hietanen hengasivat kai jossain kynät taskussaan, Mattokudepää-Joakim ajoi ainakin trukilla ja Apuaolenjeesus-Kode auttoi minua ja Criminal-Emppua.

Veimme tänään Empun kanssa seuraavanlaisia tavaroita: Telttoja, baaritiskejä, telttapainoja, kaapelisuojia, vesitiskejä, vaneria, loisteputkia, jotain helvetin keltaisia putkia (Jokke tietää), yhden ison sähkökelan ja yhden kepin.
Tajusin tänään, etten ole koskaan nähnyt Empun pippeliä. Hän ei ole koskaan käynyt meidän kanssamme saunassa herkkään ihoonsa vedoten. Tosin en ole nähnyt omaanikaan vuosiin, koska periaatteesta en ole erään syytteenluvun jälkeen käyttänyt kiikaria ollessani alasti.
Tänään minä ja Emppu pissasimme jatkuvasti kuin ravihevoset. Emppu väittää, että se johtuu kaikesta juomastamme vedestä, mutta epäilen Empulla myöhäisteini-iän diabetesta. Minun syyni on ilmiselvä; vanhan miehen eturauhaseni on iso kuin kansakoulun karttapallo, jossa Myanmarin nimi on vielä Burma.

Eräässä vaiheessa päivää Siekkinen tuijotti Koden sääriä ja kuiskasi minulle: "Kato nyt Koden sääriä. Kyllä on suonet pinnassa." Jouduin kertomaan Suuauki-Siekkiselle, että eivät ne ole suonet, ne ovat tikit. Paljastin, että Kode on kasattu kuolleiden nälkiintyneiden pikajuoksijoiden ruumiinosista ja hän syntyi laboratoriossa ukkosenilmalla. Ei siitä sen enempää.
Itse tuijotin tänään taas Sir Hietasen miltei täydellisiä pohkeita. Auringonsäteet heijastuivat silmiini noista jumalaisista lihasmuodostelmista. Vielä kun se mies saisi rintakehäänsä enemmän poforttia, niin kyllä naaraspuoliset eläimetkin mouruaisivat Hietasen parvekkeen alla. Rumimpia saisi kivittää. Ei tästä sen enempää.
Petteri näyttää ihan keskikokoiselta (midsize) Harald Hirmuiselta.

Jos Suomessa saisi kädellisen ottaa lemmikiksi, ottaisin Koden. Sillä karvaturrilla kun on samanlainen ruokavalio kuin minulla: Tupakka, keskikalja ja jäätelö. Ei tarvitsisi käydä Pet Shopeissa ruokaostoksilla.

Huomennakin on meillä työpäivä. Nähdään silloin. Tämä on Kimmolle: https://www.youtube.com/watch?v=CduA0TULnow&list=RDCduA0TULnow#t=0
ja tämä: https://www.youtube.com/watch?v=81EJMe3SmiI

-Nevis-





No comments: