Wednesday, June 25, 2014

Provinssirock osa 13: Taikatemput paljastuvat


Voi jehna.

Yritän nyt muistella kuumeisesti miten tämä työpäivä sai alkunsa. Se kesti noin 14 tuntia ja söin lounaalla muistaakseni makkaraa. Päivällisellä oli lihakastiketta. Nämä asiat kumpuavat päällimmäisenä mieleen. Antakaas nyt hieman tilaa, kun oikein muistelemalla muistelen. Olkaa saakuri kärsivällisiä..Hei kamoon, tarviin tyyliin sekunniksi omaa speissii, silloin ei ahdista tän kundin feissii, venatkaa nyt oikeesti sekka, silloin kerron kaiken, eikä ignoraa mua työkaveri Pekka.
Ja näin runosuoni aukesi ja laulan nyt välittömästi kaikki muistamani tiedot tästä työpäivästä älykkäästi referoiden:

Tänään olutraksailemaan tulivat vanhat tutut Vainikainen ja Kråter sekä OG Mannimies Ilksteri. Siinä sitten Kode heti nappasi kultakalojen tavoin Ilkkurin mukaansa pääanniskelun saatananmoisia aitoja vahvistamaan. Me muut sitten (HulluTyttöDuo Anna&Mari mukaanlukien) pistelimme pojjat kuulkaas muita ja monia aitoja pystyyn ravintoloihin hirveän kivasti.
Sitten, ikäänkuin jonkin jumallisen väliintulon saattelemana, tontille pamahti skitsofreenisen paljon alkoholijuomia ja me niitä laittelimme Karin ja hänen loistavan piikkikone-liikehdintänsä avulla oikeille paikoilleen. Kari ohjastaa ja käskyttää erilaisia kurottajia sellaiselle itsevarmuudella ja taidolla, että minulla ainakin pyörivät stringit ja tampoonit jalassa silkasta ihastuksesta. Siihen ei eläin pysty.
Tässä juomapurkuvaiheessa muuten Kode oli jo karannut olutraksa-rivistämme sanaakaan sanomatta johonkin omiin projekteihinsa. Vittu mikä jätkä.

Välihuomautus-asiaa: Festivaalialueella on jo maantaista lähtien pyörinyt sellaisia sähkömiehiä. On kaksi Anttia ainakin ja yksi Tuomas, joka on minun lempi-ihmisiäni, sillä hän se perkele joka vuosi tuo pyörällä jätskiä. Totta on se!
Näytti siltä, että tänään Ranisella olisi ollut käsissään saha ja pora. Uskon vakaasti, että näin väärin. Raninen se vain tykkää kävellä sinne tänne, edes ja takaisin, ylös ja alas ja sivullekin.

Kovin ylpeä olin raksasta tänäänkin ja kerron sen nyt lyhyesti omin sanoin: Siellä kuulkaa lapset Pekka ja Johanna laittelivat vaneri-aitaa pystyyn, Siekkinen ja Atte kantoivat vitusti sohvia, Emppu ja Aleksi ajoivat jotain jonnekin, Kari tykitti sillä kurottajalla, Kode ja Ilkka rakensivat puusta, Olutraksa-ryhmä teki mitä pystyi, Damski ajoi esineitä ja purki myös väkijuomia, Hietsu söi tukevan lounaan, Petteri puhui murteella työasioita sekä Kimmo ja Teemu menivät pusikkoon pussailemaan ja tekivät lapsen. Sen nimeksi tuli Sipuli-Pasi.

Tänään sanottiin ääneen useita seksuaalisia asioita. Kerron ne nyt teille täysin irrotettuina asiayhteydestään.
Karin kanssa opastimme Annaa isällisen ystävällisellä äänellä: "Älä Anna sinne tiukkaan reikään. Ei se onnistu, jos laitat koko ajan sinne tiukkaan reikään."
Anna totesi minulle lakonisesti myöhemmin: "Hoida sä se alakerta." ja "Ota sieltä mun perseestä."
Johanna totesi Pekalle: "Karilla on isompi vehje."
Emppu kertoi minulle ihaillen: "Ai vittu tuo Kari on kätevä tuon vehkeensä kanssa."
Minä: "Äkkiä kotiin, että pääsee pistämään lihaa piiloon."

Tänään tein viimeisimpiä työtehtäviäni Empun kanssa. Kävelimme tyttöjoukon ohi, joka oli jo leiriytynyt odottamaan Robinia ja Isaac Newtonia. Tytöt kysyivät, että mitä teemme. Vastasin, että olemme töissä. Yksi tytöistä (noin 13 -vuotias) huusi: "Tulkaa tänne naisiin välillä." Poistuimme nopeasti sanaakaan sanomatta. Uskon, että Emppua luultiin Robinin Batmäniksi.

Huomenna on päivä uusi, talvella puetaan joulukuusi.

-Nevis-




No comments: