Friday, June 20, 2014

Provinssirock osa 10: "Ei sitten ole ihme, että sitä näkee kaikenlaisia homounia"


Jeps.

Nyt on juhannusperjantai. Tavalliset ihmiset ovat aloittaneet viimeistään tänään keskikesän juhlan vieton. Siellä sitä ollaan saatana mökeillä ja festivaaleilla sekoilemassa nännit paljaana. Ilakointi ja rennon vapaa-ajan riemu on käsinkosketeltavan ihana.
Yksi pieni urhea joukko kuitenkin tänään taisteli sateessa ja kylmässä tuulessa, arjen kammottavissa askareissa koko ihmiskunnan puolesta. Tuo ryhmä on: Sir Nilkkuri-Hietanen, Näänää-Petteri, Huuto-Panu, Vanhenemiskriisi-Johanna, Kaktuspää-Joakim, Hiphopläski-Emppu, Ylinäyttely-Pexi, Täysi-ikä-Lauri, Sahausvirhe-Kimmo, Ohut-Kode, Murhamiestenkuningas-Siekkinen, Nauhavoimistelu-Kari ja viimeisimpänä ja vähäisimpänä minä eli Laatikkonaama-Nevis.

Tänään on kuljetettu esineitä, tehty loppuun terassia, laitettu teltan lattioita, telttoja pystyyn, teltoille painoja, suihkuja rakennettu ja sellaista. Enempää ei jaksa näistä työasioista näin keskikesän juhlan aattona kertoa. Referoin vain päivän kuriositeetit nopeasti:
Siekkinen otti ja meni ja tippui pukilta hänkin kuten Kimmo aikoinaan. Tosin Siekkisellä oli sirkkeli mukana kaatumisprosessissa, että siinä mentiin aika hardcore-linjoilla.
Tajusin tänään, että kun minä ja Emppu käytämme pumppukärryä, on näky suoraan kuin aivovammasta ja suuruudenhulluudesta kärsivien lihavien hylkeiden missikisoista.
Välihuomio: Emppua on hirveän mukava huudattaa, koskapa menettäessään malttinsa hänen äänensä muuttuu progressiivisen kasvavasti kimeämmäksi ja hän kuulostaa nuhaiselta Justin Timberlakelta.
Emppu flirttaili tänäänkin aivan saatanasti ruokailustamme huolehtiville tytöille. Vittu mikä jätkä.
Kylmän ja hämmentävän päivän lopuksi grillasimme ja nautimme maltilliset määrät pullokaljaa ja pullolonkeroa.

Hyvää juhannusta nyt sitten vaan kakarat joka puolella Suomea. Muistavatko kaikki mistä juhannus on saanut alkunsa? Onko yleistieto hallussa? Minäpä kerron faktat pöytään: Juhannuksen keksi vuonna 1908 Dagsmarkissa Franz Edmund Tupla-Kalevi Juhannuz tiputtuaan hevosen selästä Johan Nus -nimisen naapurin juopon ulosteläjään naama edellä. Tällöin Franz huudahti vittuuntuneena: "Johannuus! Saatana! Nyt äkkiä viinaa ja Jimi Hendrix soimaan!" Että siitä se keskikesän auringon juhla sitten lähti.
https://www.youtube.com/watch?v=PcIswv1gnkg

Maanantaina jatketaan pierupöksyt. 

-Nevis-



No comments: