Wednesday, June 11, 2014

Provinssirock 2014 osa 3: Pukilta tippuminen


Morjens höpöpimperot!

Tänään se alkoi toden teolla. Nimittäin toistemme kiusaaminen ja piikittely. Piikittelemme toisiamme harvoin, mutta silloin kun piikittelemme, teemme sitä usein. Se pitää raksamiehen terässä, jeesus sentään.
Työpartnereinani olivat tänään tuttuun tapaan Emppu ja sitten Kimmo kolmanneksi pyöräksi siihen tuli sohlaamaan kanssamme. 
Nyt seuraa vahingoniloisille juonipaljastuksia tästä päivästä: Kimmo tippui pukilta ja näytti siltä kuin seiskaluokkalainen olisi auto-ejakuloinut housuihinsa matalassa polviasennossa. Emppu pyllähti perseelleen nurmikolle kuin vauva, jolla on aivan liian pienet kädet. Minua nauratti. Otan ilon aiheeni sieltä mistä saan; vanhalla miehellä ei ole varaa valita.

Empun ja Kimmon kanssa veimme työkaluja ja seipäitä ja vielä pari rullaa lisää hirviaitaa Törnävän saarelle, jossa ristiretkimäinen tehtävämme oli pistää pystyyn sitä saakurin hirviaitaa. Siinäpäs sitä oltiinkin koko päivä. Hirviaidat kourivat mystisellä tavalla henkisten naisrintojemme sivukkaat pahasti mustelmille. "Aiiijj! Ei niin kovaa senkin paskasovinistit!", huusimme hirviaidoille. "Deal with it, bitches!", huusivat hirviaidat takaisin, pyyhkien samalla sadistisen toimintansa aiheuttaman kiihoituksen kovettaneita falloksiaan mentaalisen taukohuoneemme pyhäverhoihin.
Käsittelimme myös rautalankaa, lekaa, rautakankea, seipäitä ja aurinkorasvalla toistemme selkiä.
Oli kovaa kuuma ja ihomme käristyivät auringossa kuin chili-sulatejuusto makkarat grillissä, joka sijaitsee ilmiliekeissä olevassa höyrysaunassa, jonka seinän takana on krematorio ja spottivalojen testaamo.

Jokke eli Joakim eli Nuori Herra Alfred eli Seinäjoen miespuolinen Tina Turner ja Teemu eli Nummirock-Teemu pakkailivat koko päivän ilmeisesti rullakoita. Minkäänlaista ymmärrystä minulla ei ole siitä, että mitä Sir Petteri ja Sir Hietsu tekivät koko päivän. Paitsi että hei: Näin päivän lopuksi Hietsun teroittavan kirveen perkeleellisellä asenteella. Siitä tuli paha haju ilmaan. Viimeksi haistoin jotain tuollaista kun olin vuonna 73 eKr Capuan gladiaattorikoulussa vaihto-oppilaana teroittamassa Spartacuksen kirveitä ja miekkoja. Saatana, siinä oli hieno mies. Koska olin tuolloin ala-ikäinen, niin Spartacus haki minulle aina perjantaisin pari ruukkua viiniä vaatimattomalla kolmen taalerin hakupalkalla. Spartacus (ystävien kesken Sparru tai S-Cus) karkasi sitten kesken kaiken hauskuuden. Ei siitä sen enempää.

Meillä oli päivän lopuksi raksapalaveri, jossa oli koko ryhmämme. En oikein kuunnellut, kun siellä puhuttiin vain niitä työjuttuja. Sen tajusin, että meidän pitää lähiviikkojen aikana viedä tavaroita, pystyttää festivaali, purkaa festivaali ja tuoda tavarat takaisin.

Huomiseen. Tämän päivän ilmastoa ja asennetta kuvaa tämä: https://www.youtube.com/watch?v=yL3lJfpenAc

-Nevis-

No comments: