Monday, June 18, 2012

Yhdistetty viime torstain raksa- ja päivystyspäiväkirja

Mokkula sairasti digilepraa ja meni kyykkyyn, joten en voinut torstaina kirjoitella.
En muista torstaista oikeastaan mitään; paitsi sen, että jalkani olivat päivän päätteeksi kipeät ja Emppu kunnostautui työasioissa. Hienoa Mika.

Päivystys oli perusduunia ja sujui käyttämällä ainoastaan selkäydintä sekä selkäpuolen lihaksia. Päivystyksen aikana sattui niin, että nuori lupauksemme ja festivaalirakentamisen tulevaisuuden johtotähti eli Emppu, pääsi vapaalle, joka johti siihen, että saimme paljon riemua hänen alkoholintuoksuisesta ja täydellisesti rentoutuneesta olemuksestaan. Hienoa Dali.

Huolimatta Slayerin keikasta, paras fiilis ja meininki oli meidän raksaleirissämme eli Päivystys-Loungessa. Siellä raikui aito nauru, siellä olivat esillä miesvartalon kaikkein pyhimmät kohoumat ja ulokkeet. Siellä oli koti meille miehille ja pojille, joiden varsi on heikko, mutta sydän puhdasta kultaa. Siellä oli ihmislapsen paras paikka: Loungemme oli meille se lämmin ja sykkivän turvallinen kohtu, jonne jokainen uros pyrkii alitajuisesti takaisin.

Sunnuntaiyönä siirsimme mielisairaan paljon alkoholituotteita Koffin noudettavaksi. Miesporukassa olimme siellä. Miesten kanssa olemme me miehet niin paljon pyörineet, että jos meille näyttäisi kuvan vaginasta, luulisimme sen olevan Alien 5 -elokuvan juliste tai huonon Thai-ruokapaikan ovimainos.

-Nevis-



No comments: