Monday, June 25, 2012

Provinssirock varastopäiväkirja osa 1


Tänään taas lähti kuin sukka koiran suusta eli vaikeasti, mutta lähti kuitenkin.

Henkilöstö: Jakke, Hietsu, Emppu, Siekkinen, Joakim, minä sekä Saku ja Noora laittelivat Rytmiksen salia nätiksi.

Ensimmäinen vihollisemme tänään oli 567:stä yksilöstä koostuva pehmeä mutta letrupaska patjameri. Niitä siellä kanniskelimme ja luimme samalla lapsosten niihin kirjoittamia innoittavia kristillisiä tekstejä. Voi kunpa pääsisi kohta jo Paratiisiin.

Ruokatauko oli Mondeolla. Se meni vituiksi. Ensinnäkin kokit unohtivat tilaukseni ja kun runsaan sekä tuskaisan odottelun jälkeen olin saanut nutritiot vatsaani, odotti meitä Siekkisen kanssa supernaturaalin paska tilanne. Siekkinen oli parkkeerannut Atecon pois kaikkien tieltä P-paikan nurkkaan, mutta Teboilin rekka oli siihen eteen laitettu saatana ja kuorma-automme oli täysin nalkissa. Menin takaisin Mondeon uumeniin ja etsin käsiini Teboili-miehen; pyysin häntä siirtämään autoaan. Tuo susimulkku mies totesi vihaisena sen olevan meidän oma vikamme, että automme on sinne parkkeerattu. Pyysin häntä siirtämään säiliö-autoaan uudestaan, jotta pääsimme töihin; tähän hän totesi entistä vihaisempana, että hänelläkin on kiire töihin ja hän syö ensin. Vihaan häntä vieläkin joka solullani. Siekkinen joutui tekemään runsaita ja ylimitoitetun jännittäviä ajolinjasuorituksia ennenkuin pääsimme pois ansasta; vapaaksi.

Sitten kaksi vanhaa väsynyttä miestä eli Jakke ja minä palautimme pari isohkoa telttaa Lapualle. Suorituksestamme puuttui sulokkuus ja itsevarma tyylikkyys täysin, mutta Mannin hydrauliikkaa, puuta, olematonta lihasvoimaamme ja liinaa käyttämällä saimme tilanteen onnellisesti ohi. Sinne jäi liina Lapualle lavaan kiinni; sen tyyppisestä Macgyver-ratkaisusta oli kuitenkin kyse.

Olen tänä vuonna ollut rakkaassa Mannissa yhdeksän vuotta apukuskina. Romanttisesti olen pysynyt tuon uskollisen kuorma-auton villinä rakastajana, mutta kuskit ovat vaihtuneet eli jonkinlaista kevytkenkäisyyttä minulta löytyy myös.

Jakkella olivat taas housut hyvin matalalla ja hänen persvakonsa eli kuilu tuijotti minua. Kun katsoo kuiluun, kuilu katsoo takaisin. Ei ihme, etten nuku öitäni hyvin. 

Emppu on hip-hop miehiä. Keksin hänelle sopivan taiteilijanimen: Mc Kylläinen Dali. Nyt kelpaa hänen tehdä gangstarap-temppuja muiden lökäpöksyjen kanssa. 

Hietsu, Joakim ja Emppu työskentelivät ilman paitaa tänään ensimmäistä kertaa. En kokenut ylitsevuotavaa seksuaalista värinää, vaan lähinnä minulle tuli nälkä. Siankylkeä ja vaniljajäätelöä alkoi tehdä mieli.

-Nevis-

 

No comments: