Monday, June 11, 2012

Provinssiraksa päiväkirja osa 8


Flunssani on hieman hellittänyt. Jakelle se pamahti nyt päälle. Jakke hei; nämä kyyneleet ovat sinulle.

Hietsulla oli tänään väsy. Onneksi hän pääsi ajelemaan mönkijällä; jokin tuon moottorisoidun pirun hyrinässä rauhoittaa Hietsua.

Kode söi tänään 4-5 pullanpalaa. Silti hän on hoikka. Samoin on ystävämme Hermanni; jos näette hänet, antakaa hänelle kaloripitoisia ruokia ja juomia.

Joukkoomme liittyi Vainikainen ja myös osapäiväisesti vanha tuttumme Ilkkuri. Ilkka tuli paikalle pyörällä. Minä tulin Fiatilla, jossa haisevat työvaatteet ja varmaan peniskin. Loogistahan tämä on.

Kivelällä oli ponnari. Vielä viime vuonna hän rivien välistä ilkkui meitä pitkätukkia. Nyt on hänkin uudestisyntynyt; hän on kuin Feenix-lintu, joka nousi lyhyttukkaisuuden tuhkista ja lentää nyt voimallisesti tyylikkyyden taivaalla. Siellä hän liitelee unelmiemme horisontissa.

Kode sanoi tässä eräänä päivänä minun näyttävän sialta, kun syön leipää. Tänään hän tykitti täyslaidallisen brutaalia kommentointia hiuksistani. Oikeassahan tuo holkkipolvi on. Huomenna taas tuon Frankensteinin hirviön kanssa käymme yhdessä päin Provinssirakentamisen vastatuulta.

Ruokana oli ohraa. Siinäpä vasta vilja.

Savukkeeni loppuivat loppupäivästä. Panikoin. Irtaannuin ruumistani;, lensin astraalihahmossa halki dimensioiden ja kävin rauhoittumassa Tiibetissä. Myös Dalai Lama oli siellä. Hän joi rauhallisesti hörppien Nepalilaista vihreää teetä ja sanoi minulle: "Ihan hyvällä mallillahan tuo teidän rakentaminen on. Ei mitään hätää. Olette runsaasti edellä esimerkiksi Ruisrockin raksaamista. " Kiitin ja palasin Törnävänsaareen.

Olutraksa-juttuja aloiteltiin varovasti ja muut teki jotain juttuja siellä täällä.

-Nevis- 




No comments: