Thursday, June 21, 2012

Provinssirock purkupäiväkirja osa 4


Kaaoksen ja Järjestyksen jumalat olivat tänään puolellamme ja heidän välinen herkkä balanssi oli täydellinen. Saimme purettua kaikki rakennelmat, pömpelit, vipstaakit, trönöt, viritelmät, kasat, teltat, kamat, aidat, punokset, juoksuhaudat, hahmotelmat ja jutskajutskat.

Toimimme yhtenä tehokkaana yksikkönä; olimme kuin suuri fallosmainen muurinmurtaja, joka tönäisi tilapäisten festivaalirakenteiden linnan kumoon. Olimme se valtava nenäliina, johon koko festivaali niistettiin limaiseksi hallittavaksi läjäksi. Olimme se hellä rakastaja, joka otti väkevästi mutta romanttisesti festivaalin piledriver-asennossa. Olimme myös se vaippa, mihin kasvoton festivaalikansa päästi kuona-aineensa. Olimme kuin tuhat Clint Eastwoodia dollari-trilogiassa.

Provinssi 2012 raksamiesten koottuja lausahduksia:

"Pena Lady - miehiseen virtsankarkailuun."
 "Rauli Pudding Somerjoki."
"Ota nyt vittu kiinni siitä!"
"Jumalauta, sähän oot ihan kuihtunut koko mies."
"Sulla on rumat housut. Ne ei sovi sulle yhtään."
"Sä teet koko ajan väärin."
"Vittu jätkä otti taas sen kevyemmän new school- kiven."
"En mä ole sulle vihainen, mutta vituttaa sun huonot ajolinjat."
"Jos olisin nainen ja seurustelisin itseni kanssa, niin en jaksaisi yhtään."
"Onneksi meidän isät ei näe meitä nyt."
"Onko tulta?"
"Kato nyt saatana. En mä osaa tätäkään."

Kiitän koko fantastista porukkaa; Hietsu, Jakke, Kode, Hermanni, Joakim, Säilä, Vesku, Hepo, Panu, Lauri, Joni, Emppu (Hienoa Mika!), Elpä, Saku, Ilkkuri, Naapurin Tero, Siekkinen, Budo-Kari, Vainikainen, Komsi, Vaasan nuorisoryhmä ja sinä, joka luit näitä reportaaseja. Olette mahtavia! Nähdään ensi vuonna.

Ai niin saatana. Provinssihommathan eivät vielä ole ohi, vaan ensi viikolla alkaa varastokausi ja ajamme loput kamat pienellä porukalla pois ja järjestelemme varaston. Ensi viikolla kerron siis siitä. Heippa vaan vähäksi aikaa.

-Nevis-