Tuesday, June 5, 2012

Provinssirock raksapäiväkirja volume 3

Heräsin aamulla flunssaisena. Olin heikkona ja kyrpi. Menin silti työpisteelleni.

Jakke kiukutteli aamupäivästä, koskapa verensokeri oli seniorilla lipsahtanut alas. Ruuan jälkeen Jakke palautui omaksi itsekseen ja keskustelimme mm.eturauhasista; että miten riekalaina ne pikku vempeleet tässä iässä ovatkaan. Katsoin Jakkea syvälle hänen painija-hitsarin silmiinsä ja otin hänet katseellani syliini ja hyväilin ja laitoin henkisellä tasolla talkkia takapuoleen; välimme korjautuivat yhdessä maagisessa hetkessä. Fantastista, Jarkko.

Rantahurrikommentteja lenteli ruokatauolla ja niinpä kostinkin sen Hermannille, jonka jälkkäripannarin piilotin hetkiseksi. Hermanni tajusi sivistyneenä miehenä, että Passion-hedelmä on suomeksi Intohimo-hedelmä. Way to go, Hermanni. Kivelä pummi minulta, sairaalta mieheltä, yhden arvokkaan Mynthonin ruokatauon lopuksi. Nice one, Kivelä.

Unohdimme ottaa juomavettä Manniin Rytmiksellä käydessämme. Tuhannet kiitokset, Joakim.

Emppu aiheutti Törnäväntiellä ruuhkan. Hienoa Mika.

Unohdin mainita, että ensimmäisellä viikolla haimme patjoja; niissä oli kristillisen Jumalan pikkupalvelijoiden raapustuksia "Jokainen aamu on armo uus.", oli välitön hitti sieluissamme ja sydämissämme.

Tangovarastolla oli kaikki niinkuin ennenkin; otimme sieltä mukaan muutamia esineitä. Kai siellä autossa jotain muutakin meni päivän aikana meni; kuka voi muistaa? Nähdäkseni jotain pientä siellä alueellakin todennäköisesti myös tapahtui.

-Nevis-




1 comment:

Anonymous said...

aika paha toi tango kommentti koska me just kaks viikkoa sitte siivottiin se hah!

love, mimmi-angervo