Thursday, June 7, 2012

Provinssirock raksapäiväkirja luku 5


Heräsin aamulla ja totesin kehoni valkosolut melko laiskoiksi; flunssa jatkui edelleen kaikilla taajuuksilla. Jos jollakulla on myydä minulle ylimääräisiä valkosoluja tai vaikka koko immuniteettijärjestelmän, niin rohkeasti viestiä vaan. Löysin itseni jokatapauksessa jälleen kerran työpisteeltäni.

Esimieheni Hietsu, tuo ketterä ihmisgepardi ja tupakoitsija, vei miehistönsä haistelemaan vastaleikattua nurmea.
Sen jälkeen hän ajeli mönkijälle koko päivän esitellen erilaisia Evel Knievel -tyyppisiä temppuja.

Esimieheni Jakke, tuo lihavan miehen Rob Halford, poistui aamukahvin jälkeen alueelta tärkeämpiin tehtäviin. Todennäköisesti Free Jazz-bändinsä treeneihin.

Joakim, tuo huoleton ylioppilasnuori, myöhästyi ja rankaisimme häntä hiljaisuudella. Sympatiamme kuitenkin palautuivat vahvasti Joakimin puolelle, kun hän kertoi erään häntä kohdanneen arkielämän tragedian.
Tajusin, että nyt minun vanhan miehen lohdutustaitojani tarvitaan, joten siirryin astraalitasolle Joakimin kanssa, jossa otin hänet olalleni ja röyhtäytin hänet kunnolla. Lisäksi sivelin astraaliclearasiliä hänen pahan mielen näppylöihinsä.

Budo-Kari, tuo lentokoneeton lentäjä, muuntui yhdeksi trukin kanssa ja ihastelimme hänen operointitaitojaan Koden, tuon salaperäisen muukalaisen, kanssa.

Säilällä, tuolla oranssityötakkisella miehellä, oli yllään oranssi työtakki.

Aluella piipahti myös Kivelä, tuo rutiköyhän miehen Jacques Cousteau. Nice.

Joakim ja Hermanni, tuo rekkakuskin C-kortiton poika, näkivät kuolleen linnun ja oravan. Elämän kiertokulku nosti esiin rumat, anteeksiantamattomat kasvonsa. Kuoleman läheisyys ahdisti lopullisuudellaan. Meidän kuolevaisten ihmisten tekojen merkityksellisyys ja saavutuksiin pyrkimisen mielekkyys asettuivat kyseenalaisiksi. Ruuaksi oli hernekeittoa.

Käytetyt työkoneet tänään: JLG 307 Kurottaja, MANITOU MSI 35T EVOLUTION Trukki Rytmistarralla varustettuna.

Pystytimme elementtiaitaa todennäköisesti parittoman määrän.

-Nevis-





No comments: