Saturday, June 9, 2012

Provinssiraksa päiväkirja luku numero 7

Flunssani oli helpottanut tasan 26,8%. Tästä huolimatta menin sovittuun aikaan sovitulle työpisteelleni.

Päivä sujui opittujen rutiinien mukaisesti. Sitten Kode päätti, että on tylsää ja teki hämmästyttävän David Copperfield -tyylisen taikatempun. Magiaa oli ilmassa, sillä Kode onnistui mahdottomassa; hän sai Manitou -merkkisen trukin takalukkoon. Kyllä; avain oli virtalukossa ja ovet turvallisesti lukossa. Kode ei suostunut kuitenkaan paljastamaan temppunsa salaisuutta.
Tarvittiin Säilän Houdini -tyyppistä lukon avaamistaituruutta ja trukki oli jälleen käyttövalmis.

Myöhemmin päivällä Hermanni staraili kovaan ääneen: "Kyllä minä nyt saatana trukkia osaan ajaa! Olen ollut varastolla töissä. Se on helppo homma." Noin kuusi (6) minuuttia myöhemmin Hermanni ajoi trukin kiveen kiinni täysin jumiin. Lähin esimiehemme Hietsu osoitti miksi hänen intiaaninimensä on Ta-Wakan-Ta-Hou (suomeksi: "Hän, joka mielessään hiljaa alaisiaan kiroten hoitaa sätkä suussa tilanteen kuin tilanteen ja jonka työhaalarissa on irstas reikä genitaalialueen kohdalla") ja veti kurottajalla saatana trukit ja Hermannit vapaaksi.

Aurinko on tehnyt tosi hyvää Empun iholle. Hienoa Mika.

Hermanni esitti erittäin hyvän kysymyksen: "Miten sokeat tietävät, koska on pyyhitty tarpeeksi vessassakäynnin jälkeen?"
Teoriani on, että sokeat pyllistävät opaskoirilleen ulostemassan purkautumisen ja pyyhkimisprosessin jälkeen, ja opaskoirat nuolaisevat kaksi kertaa kättä, jos pylly on vielä likainen ja haukkuvat iloisesti, jos pylly on putipuhdas.

Budo-Kari pääsi koko päivän ajelemaan raskailla työkoneilla. Ilo paistoi hänen silmistään; hänen katseensa oli kuin kaksi aurinkoa Olympos-vuorten yllä. Karin hymy oli se universumin origon tähti, jonka mukaan rakastavaiset suunnistavat unelmamaan säihkyville hiekkarannikoille rakastelemaan ja solmimaan kahden sydämen ihania lemmensolmuja. Kari pummasi minulta yhden savukkeen ja Joakimiltä yhden. Joakim poltaa vihreää, minä sinistä.

Tärkein työtehtävä koko viikolla nähtiin tänään, kun Hermanni arvottiin pakottamalla hakemaan kaikille iltakaljat ennenkuin kaupat menevät kiinni. Hermanni onnistui tässä tehtävässään.

Työasiat menivät jonkun verran eteenpäin.

-Nevis-






No comments: