Wednesday, June 27, 2012

Provinssirock varastopäiväkirja osa 3 - homma on plots


Viisi viikkoa kestänyt pitkäjaksoinen ruumiillinen työ, univelka ja henkinen piina olivat sen verran vaatineet veroaan, että viimeisenä aamuna oli vaikeaa. Väsytti ja kaikki painoi kamalasti. Porkkanat eivät kuitenkaan kuori itseään, joten urheasti astuimme työhirviön luolastoon.

Aamu alkoi bonushommalla ja kävimme pystyttämässä teltan Mallaskoskelle. Tottakai luonnon omat pikkupikku esteet ja ihmisen rakentamat jutskat olivat edessä, joten yksi osa kerrallaan kannoimme teltan afroamerikkalaisessa ketjussa nokkosten ja heinien läpi. Satoi, joten tilanne oli turvallisen tuttu.

Meidän sydämiimme ja sieluihimme lensi keskipäivällä siivouksen jumalatar Vileda-Fairyn astraalitason keijukaiset, joten olimme täynnä vaaleanpunaista halisupertyttöenergiaa. Tämä yhdistettynä heikohkon miehisyytemme ominaisuuksiin johti siihen, että saimme nopeasti Rytmiksen salin ja sisävarastot järjestettyä aivan ihanaksi.

Ulkovarasto, tuo vanha saatana, oli jo etukäteen mielessämme suuri vihainen myyrämies, joka läpsytteli mustakyntisillä kourillaan pakaramme tulipunaisiksi kuin paholaisen ruusut. Pelotti ja ahdisti. Omenat eivät kuitenkaan syö itseään, joten rohkeasti aloitimme työn.

Laulumme ja tupakanpoltosta johtuvan imemisäänen säestyksellä saimme piiskattua itsemme sellaiseen hurmioon, että aloimme nähdä valoa tunnelin päässä. Vihdoin tuntien työmyrskyn jälkeen saimme (lähes) kaiken paikoilleen ja varastoalueen niin perkeleen kauniiksi.

Se oli siinä ihmiset tämä vuosi. Plots vaan ja saakuri. Nyt kohta naama perseeseen ja saunaan. Vihdoinkin pääsemme juhlistamaan itseämme ja juomaan sitä paljon puhuttua alkoholia. Kiitos ja palataan asiaan taas kun on sen aika.

Epilogi: Mitä heille tapahtuu tämän jälkeen?

Hietsu jää ansaitulle lomalle tyttärensä kanssa ja nukkuu silmäpussinsa pois.
Jakke on lomalla. Sen nyt tietää sitten.
Joakim jatkaa tangoraksaan ja saa ehkä äänenmurroksen.
Siekkinen ostaa uuden bassonupin, puhuu savoa ja kertoilee kavereilleen miten kiva oli vanhojen miesten kanssa temppuilla.
Emppu jatkaa myös tangoraksaan ja muuttaa lähitulevaisuudessa Ilmajoelle palkitsevaan ihmissuhteeseen. Hienoa Mika.
Minä ajan parran varmaan huomenna.

-Nevis-



 


No comments: