Wednesday, June 6, 2012

Provinssirock raksapäiväkirja part 4

Heräsin. Flunssa piti minua kourissaan kuin helvetin liekehtivän järven paholaismustekala. Kehoni ilmoitti minulle vakavia viestejä vieraista mikrobeista elimistössäni. "Red Alert! Red Alert!!", huusivat valkosolujeni muodostaman vapaapalokunnan klaxonit. Menin kuitenkin työpisteelleni, jonka lähimmät esimieheni olivat minulle osoittaneet.

Tarkempaa kuvausta lähimmistä esimiehistäni:
Jakke, Korg-keyboardisti ja MIG-hitsaaja, on kunnostautunut palokypärän käyttäjä. Hän juoksee Cooperin testissä alle 4000 metriä. Vanhempi herrasmies; kävi samaa kansakoulua Risto Rytin kanssa.

Hietsu, Grunge-vokalisti ja kolmen tähden puuseppä, pitää punaisista pakettiautoista ja käärii savukkeen nopeammin kuin Pecos Bill Little Big Hornin taistelussa. Kävi armeijan Dragsvikissä; osaa silti kuulemma komennot suomeksi.

Ravintolapäällikkö Sakusta en tässä uskalla enempää paljastaa, koskapa epäilen hänen harrastavan painonnostoa.

Puretaanpa päivän tapahtumat nyt.
Menimme poikain kanssa rannalle. Puhuimme siitä, kuinka tärkeää on melko nopeasti päästä käymään saniteettitiloissa hädän yllättäessä.

Joakim, tuo pikkuvanha nuori, ajeli mönkijällä niin että yksi hirviaitarulla tipahti kyydistä.
Pääsin ensimmäistä kertaa näillä festivaaleilla Koden kanssa työskentelemään lähietäisyydellä ja täytyy sanoa naiset, että aijai jai, onpa siinä kundi hyväntuoksuinen vaikka painaakin duunia tyyliin sata lasissa ja jengi on ihan että mitääh? ja mä oon vaan että ouraait ja jakke vaan tyyliin että pimpelipom.

Söimme jossakin vaiheessa. Kode otti paljon salaattia.

Olen unohtanut kertoa, että yhtenä päivänä kävin Hermannin kanssa keskustelun tyylistä, joka osoittaa meidän raksamiestenkin olevan pohjimmiltaan tuntevia ja syvällisiä olentoja. Seuraavassa transkriptio.
Minä: "Tosi siistit nuo sun uudet mustat korvikset. Mistä ostit?"
Hermanni: "En mä niitä ostanu. Äiti osti."
Minä: "Mistä?"
Hermanni: "Sepon Kullasta."
Minä: "Aha."
 
 Piipahdimme Tangovarastolla sateensuojassa ja katselimme maisemia Kyrkkärillä.

-Nevis-








2 comments:

Anonymous said...

It got your attention, rightTake a look at these symptoms and how diet in acid reflux can
lifelock promo code prevent future reoccurrences.
You may be able to find explosives and drugs under water and from the air.


Feel free to visit my homepage :: danger

Anonymous said...

However, we view them as an important resource for bloggers and journalists, and are excited to contribute to Pharmacy Vials apnea, although it might come in handy if you plan on tethering your
Samsung Pharmacy Vials. If I don't I will end my article on caffeine pharmacy vials for weight loss. This special report from Harvard Medical SchoolAre you Living With Insomnia? For many, a good time in bed. Not expeditiously putting people on this bus because we find that when we get that right person who is really guilty of the crime.

Also visit my site ... medicine