Sunday, June 30, 2019

Provinssi 2019 osa 15: "Tikkukaramellien yö"

Heispa.

Viimeisen festivaalipäivän päivystystehtävät olivat viihdearvoltaan niin mitättömiä, etten edes mainitse niitä tässä. Mieleenpainuvin hetki oli taas VIP:in ruokateltan jälkkäriksi tarkoitetut vaahtokaramellit. Ne ovat herkullisia. Kukapa nyt ei vaahtokaramelleista tykkäisi. Jos joku ei tykkää, niin hänellä on sydämensä paikalla kylmä paholaismainen kivi.

Yövuoromme koostui minusta, Karista, Jarnosta ja Kiusaantunut Hiljaisuus -Laarista. Kode heittäytyi tuhannesti kirotuksi luopioksi ja vaihtoi raukkamaisesti viihteelle. Siellä sitä oltiin vodkashotit käsissä ja sadistinen hymy Sasquatchin takamuksen näköisillä kasvoillaan. Kimmo, Hermanni ja Anna olivat muut sikailijat, jotka silmiensä ivallisilla puukoilla meitä työläisiä katsoivat humalaisina. Annalla, jumalauta, oli nähtäessä kaksi Gin Tonicia käsissään ja henkinen virtsarakko täynnä omaa juopunutta itseään.
Sisäpiirin juttu old school -raksamiehille: Doom-jätkä Raninen oli valtavan humalassa Limp Bizkitin keikalla ja heilutteli nyrkkiään kuin pientä näkymätöntä traktoria ohjastaen.

Aloitimme festivaalin purun keskiyöllä, noitien hetkenä. Sen pystyi varmistamaan siitä, että Johannakin oli lentänyt majapaikkaansa luudallaan sihisten samalla kirouksia ihmiskunnan päälle.
Saimme ryhmämme vahvistukseksi seitsemän ihmisen rugbyseuran. He olivat kovia tekemään ja heidän ryhmähenkensä oli hyvä. Se oli mainio asia, koskapa meidän piti purkaa kaikkien lavojen barrikadit + sivuaitoja hieman, S-marketin piha ja iso tie.
Työmme sujui rutiinilla, kunnes saavuimme päälavan barrikadien kimppuun. Isojen barrikadipalojen häkki oli vääntynyt kammottavalla tavalla ja emme saaneet aitoja lastattua siihen. Jarnon kanssa katsoimme toisiamme henkinen kylmä hiki sielujemme välilihassa kutittaen valuen. Lekalla ja kylmillä hermoilla selvisimme siitä.
Välillä kävimme kahvitauolla ja välillä jaoimme Jarnon kanssa ns.motivaatiotikkukaramelleja rugbyseuralle. Kari ajoi Kurottajalla tarvitsemiamme asioita. Kari on kesyttänyt Kurottajan hyvin. Kun Kari haluaa nousta Kurottajan selkään, hän huutaa "Umgaua!" ja Kurottaja laskee piikkinsä, jolla se sitten nostaa Karin selkäänsä ulvoen tyytyväisenä norsujen tapaan. Kari tuossa vaiheessa yleensä ejakuloi hieman kiitokseksi Kurottajan niskaan. Kari ja Kurottaja.
Selvisimme yön työtehtävistä niinkin aikataulullisesti, että teimme myös hieman bonusjuttuja aamuvuorolaisten iloksi.

Triviatietoa meistä yövuorolaisista: Kari harrastaa vapaa-aikanaan vakavasti lentosimulaattoreita Oculus Riftillä varustettuna. Minä ja Jarno olemme morbidista keskivartalolihavuudestamme ja yleisestä rujoudestamme huolimatta herkkiä ja särkyviä sisältä; olemme aitoja lautapeliharrastajia. Jarnon lempipeli on Eclipse ja minun Pandemic Legacy: Season 2. Laari harrastaa kakkaamista isolla K:lla. Karin mielestä ihmisen paras sisäelin on perna, Laarin mielestä ruokatorvi, Jarnon mielestä ohutsuoli ja minun mielestäni pohje.

Kun purkasimme S-Marketia, oli siellä vielä aamuyöllä viljalti humalaisia teinejä. Eräs viikset kasvattanut terroristin näköinen poika häiritsi työskentelyämme. Rugbyseuran jäseniltä alkoi ns.palamaan nakki kyseiseen henkilöön. Lähestyin tuota paskaa ensin asiallisesti: "Anteeksi, teemme tässä juuri nyt työtehtävää, jota sinä häiritset. Lisäksi oman terveytesi optimaalisen jatkuvuuden kannalta olisi mainiota, jos poistuisit. Tässä on kuitenkin tuo valtava työkone lähelläsi." Kyseinen henkilö ei uskonut, vaan jatkoi häiritsemistä ja otti jopa epätoivottavaa fyysistä kontaktia. Ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi jäi työntää lokki hänen perseenreikäänsä. Häiritsevä teini lensi sen jälkeen vaivalloisen näköisesti pois. Varmasti on ollut aamukakkalla hieman kysymyksiä edellisyön tapahtumista sekä teinillä että lokilla. Teini on pohtinut: "Yleensä minulle asennetaan varis perseeseen. Ensimmäistä kertaa oli lokki nyt. Miksi?" Lokki on pohtinut: "Yleensä Nevis työntää minut vasemmalla kädellään huonojen ihmisten taka-aukosta sisään. Miksi hän käytti nyt oikeaa kättään? Onkohan hänellä vielä olkapää huonona? Pitääpä huomenna soitella ja kysyä."

Tänään meillä oli sitten vapaapäivä ja aamuvuoro on siellä toivottavasti tehnyt jotain. Odottakaamme jännityksellä. Raportoin siitä huomenna.

-Nevis-





No comments: