Monday, July 1, 2019

Provinssi 2019 osa 16: "Tuli kova riita"


"Festivaali loppunut on,
 poissa meno levoton.
 Väsynyt on joka vegehippi,
 päättynyt LSD-narkkarin trippi,
 poissa on narsistinen VIP:pi,
 moni työntekijäkin aivan sippi.
 Purkuryhmä se vaan saatana painaa,¨
 Kuolema ei anna lainaa,
 Se viikatettaan teroittaa virnistäen,
 odottaa nimittäin meitä Lucifer pyllistäen,
 Hän nauraa: `Hahhahhaa, tervetuloa Helvetin Perseeseen.`
 Tämä kaikki juontaa juurensa yhteen menneisyyden erheeseen:
 Olemme melankolisten raksahommien kanssa hyvää pataa,
 ja voi vittu, huomenna muuten kunnolla sataa."

Tämä päivä alkoi heti riidalla Karin kanssa. Kun hän astui aamulla autooni, totesin hänelle pääosin narratiivisesti, että Herra Kurottajamestari haisee valkosipulilta voimakkaasti. Kari mutisi jotain Korealaisesta ruuasta ja laittoi purkan suuhunsa. Sitten, kun yritin eräässä vaiheessa peruuttaa, oli Karin käsi vaihdekeppini tiellä. Kun tästä verbalisoin aiheellisesti, Kari veti ns.tinttamaarika -vaiheen päälle ja kiukkasi minulle, aikuiselle miehelle. Siinä sitä oltiinkin. Karin tinttailu sorvasi sieluuni kovan jälkensä; Lapsesta asti minun Suojelusenkelinäni ollut Jim Babwe -niminen Pyhä Olento pelästyi niin kovasti, että TaivasCola- limonadit purskahtivat hänen nenästään sieluni lattialle. Kaamea sotku tuli.

Tänään purimme Koden, Laarin ja Teemun kanssa narikan 2,5 tunnissa. Sitten Kode ja minä purkasimme terassin ja muita saman alueen puupaskoja (kävin välillä sairaalassa sekoilemassa ja Kode yksikseen teki vaikka mitä). Sieltä siirryimme lossin laitureiden kimppuun, jonne seuraamme liittyi Tontsa. Sen jälkeen mikserikopin lattia ja Carlingsista ns.puunäkkärit pois. Lopuksi vielä laitoimme pakettiin hirviaitaa. Muut purkivat possuaitoja ja stressasivat kovasti Cosa Nostran vuokrakamojen löytämisen ja pakkaamisen kanssa. Onneksi olimme Koden kanssa suurimman osan päivästä väärällä radiokanavalla, joten oli aika rauhallista.

Tärkeä huomautus: Festivaalin purku on henkisesti raastavaa ja psyyke on kovilla. Taisteluväsymys maalaa mielen huoneet surunmustiksi. Emotionaalinen energia on vähissä. Kroppa kyllä kestää, mutta hermo menee huonoon kuntoon.
Johanna oli tänään pahana jostain. Emme halunneet ottaa Koden ja Tontsan kanssa selvää asiasta enempää, joten pakenimme itseohjautuvasti mahdollisimman kauas muihin purkutehtäviin.   

Jarno ajeli tänään trukilla, jossa oli ison iso heliumilmapallo kiinni. Hän oli hellelakissaan ja ed.main. ajoneuvossaan aivan kuin jokin hahmo Pikku Kakkosesta. Lapsi minussa taputti käsiään yhteen ja teki kaksi kuperkeikkaa. Kolmatta ei sovi tehdä, ettei pääse innostuspaukku pyllystä.

Karin kanssa saimme sovittua eeppisen uskonopillisiin mittoihin kasvaneen riitamme päivän lopuksi. Olimme niin iloisia, että pääsi molemmilta ilopissu housuun. Huusin Karille: "Minulla on täällä Madagascarin kuva työhousuissa!"
"Minullapa on koko Jemenin kartta!" , huusi Kari.

Huomiseen, piltit.

-Nevis-





No comments: