Tuesday, June 25, 2019

Provinssi 2019 osa 11: "Koko saatanan pakara esillä"

Pöö.

Tänään Tönävänsaari oli kuin virtsankarkailusta kärsivien ampiaisten pesä. Saatanamoinen hyörinä joka paikassa. Ihmisiä ja ajoneuvoja oleili kaikissa mahdollisissa nurkissa.

Minä menin aamun avaukseksi Iljan, Kimmon ja Teemun kanssa uudelleenpystyttämään sen tragikoomisen teltan, jonka eilen purkasimme. Sen jälkeen minä olin tapani mukaan toisten tiellä. Minun pitäisi perustaa oma AA-kerhoni, nimittäin "Avuttomat Apumiehet".
Katsokaas, kun loppupäivän olin Tontsan ja Koden apuna puuhommissa. Eli lähinnä ihmettelin suu pyöreänä The Woodmasterin ja Koden suuria suunnitelmia. Lossiin liittyen piti rakentaa toisellekin rannalle laituri ja lossiin kaiteet ja laittaa toiseen laituriin kaide ja rakentaa sitä kauniimmaksi ja vahvistaa lossin laskusiltoja ja pimpelipom tättärää. Hieno siitä tuli. Siitä ylistäkää Tontsaa ja Kodea. Leipokaa heille kakku, tuokaa heille suitsukkeita ja mirhamia. He ovat multiversumimme jokaisen kvanttiulottuvuuden kovimmat puuntyöstäjät. Antakaa ensimmäiset poikalapsenne heille orjiksi. He ovat transdimensionaalisia ylimestareita. Paitsi, että Kode ei osaa pukeutua oikein. Tänäänkin näkyi oikein kokonainen pakara, kun hän kyykistyi. Siellä oli kalsarit peräaukon imaisemina. Taisi olla oikein kalsarien resori sigmasuolessa asti pyörteenä kiinni. Se oli saatanan huono juttu.

Tänään satoikin välillä.

Jotta saisimme edes jonkinlaisen kuvan siitä, mitä muut tekivät tänään, haastattelen itseäni.
- Terve Nevis.
-No terve terve Nevis. Miten menee?
- Tavallaan ihan OK. Kerrotko mitä Johanna tänään teki?
- Ajeli mönkijällä seisoen kuin apinat.
- Mitä Anna teki?
- Oli huolestunut ja toimi Antin työparina.
- No mitä Antti teki?
- Oli huolestuneen Annan työparina.
- Mitä muuta Ilja ja Kimmo tänään tekivät?
- Lavan välisiä reikiä tukkivat, asensivat upean imurin. Rasvasivat toistensa kuivahtaneet välihat.
- Millä rasvalla?
- Ihan perusrasvalla.
- Mitä Turbo-V teki?
- Vissiin lisää kylttejä laittoi sinne tänne.
- Entäs Karin ja Laurin päivä?
- Karilla oli yllään uudet salmiakkikuvioiset housut, jotka tuntuivat sanovan: "Olen kunnon Nussijapojan yllä." Laurilla oli normaalit työhousut. Molemmat ajoivat peräaukko lotkottaen kurottajilla.
- Entäs muut? Juho, Tuukka, sähköryhmä, Joakim, Boy Saari, Linnansaari, Ramzi ja sadattuhannet muut?
- Päättele saatana itse. Nyt ei jaksa sinun kysymyksiisi enää vastata, koska olet vaikea ihminen.
- Haista Nevis paska.
- Haista itse. Sitäpaitsi sinä olet minä eli täysin turhaa tämä.
- Olit jo lapsena aikamoinen mulkku.
- Totta.

Provinssissa tulee tänäkin vuonna olemaan valtava määrä lokkeja syömässä tähteitä. Ne ovat oikea riesa. Niinpä ajattelin ensi vuodeksi pyydystää haukan, kouluttaa sen ja sitten sen avulla poistaa täysin lokki-ongelman. Sieltä, kädestäni, ampaisee haukka ilmoihin ja jo kohta taivaan täyttävät lokkien tuskanhuudot ja lokkien veriset sulat satavat maahan merkiksi sataprosenttisesta onnistumisestani. Sitten minulta kysytään: "Nevis, mikä on haukkasi nimi?
Vastaan: "Aikuisten oikeestiko."
Minulle hämmästellään: "Aikuisten oikeestiko?"
"Nimenomaan", vastaan.

Huomenna taas töihin.

-Nevis-



No comments: