Thursday, June 13, 2019

Provinssi 2019 osa 3: "Ylistaron karsinogeeninen haju"


Heispa.

Koska olimme Jaakon kanssa tänäänkin korostuneen tyytyväisiä ajopelimme kaikkiin ominaisuuksiin, nimesimme sen uudestaan. Se on nyt "Jaguar Speedstar Transport Force One."
Löysimme siitä jopa upean astuinportaikon, Uskomatonta! Olemme nimittäin kaksi päivää hikoilleet kuin vuoristomeksikolaiset ampiainen välilihassa; olemme kiivenneet automme lavalle käyttäen vartalon raakaa voimaa, erilaisia Tiibetiläisiä hyppytekniikoita, liianeja ja erittäin kokeiluvaiheessa olevia telesiirtimiä. Ei enää. Tänään löysimme portaikon suuren voiman ja tulemme sitä käyttämään katkeriin kuolemiimme asti.

Kuljetimme kaikenlaisia objetkteja paljon, mutta tästä päivästä mainitsemisen arvoinen seikka osaltamme on vain se, että kävimme Ylistarossa. Kyseessähän on Suomen Juarez.
Siellä me olimme kaatopaikka-tyyppisessä maastossa hakemassa esineitä. Vahva haju kiemurteli ympärillämme vyötiäisten tavoin ja asettui tehokkaasti sieraimiimme ja keuhkoihimme. Siellä oli myös ns.old school -henkinen työmies, joka kertoi asiat niinkuin ne ovat ja huokaili syvään jokaiselle pyynnöllemme. Hänen luonaan oli läsnä vahvana Suomalaisen työkulttuurin suurin henkinen perseenreikä eli se fakta, että tieto ei kulje suunnittelevan ja suorittavan tahon välillä juuri yhtään. Siellä tragikoomisuus esittäytyi minulle arjen jokaisessa partikkelissa.
Matkalla takaisin Seinäjoelle, näimme Jaakon kanssa lehmien taistelun; kaksi yksilöä edellä mainitusta lajista pukkaili päitään yhteen agressiivisesti.

Tuukka on ottanut itselleen ns.eläinhaasteen. Hän aikoo kouluttaa Mauriksi nimeämänsä naakan kesyksi. Ruokatauoilla alkanut harrastus käyttää leivänpaloja suorittimenaan. Tuukan kehitysprosessi tulee olemaan sellainen, että ensin hän saa koulutettua naakan ja sitten lopuksi oikein kunnon KOTKAN eli Tuukka iskee lihavan naiskusijuopon Härmän Häjystä.

Laurilla on uusi menopeli. Tanskalainen trukki, jota hän vihaa. Lauri kaatoi tänään kuormastamme purkamansa kannon. Tuo hölmö virhe selvästikin ilmensi hänen vakavaa surumielisyyttään ja asennoitumistaan Tanskalaista trukkia kohtaan. Tanska on valtiomuodoltaan perustuslaillinen monarkia. Tanskan tärkeimmät vientituotteet ovat veriappelsiinit, pyyhekumit ja salmiakkikuvioiset rallikypärät.
Lauri teki tänään toisenkin virheen, jumaliste. Hänellä alkoi luistaa kytkin aivoissa ja toista kuormaa purkaessaan syyllistyi taiderikkomukseen. Tuo nuori mies nopeuspäissään oli liian innokas ja eräs taideobjekti otti vahinkoa. Rikki meni yksi osa. En kuitenkaan arvostele Lauria, vaan iltarukoukseeni liitän kohdan: "Kunpa Laurin räiskyvä nuoruuden kattila ei enää kiehuisi yli."

Johanna piti tänään lippistä väärinpäin, joka sai hänet näyttämään hip hop-ihmiseltä. Oksensin hieman tahattomasti henkitorveeni. Närästää.

Huhtala Turbo-V:n päivä oli sitä, että hän lähinnä oli tuskastunut ilme kasvoillaan. Hyvä.

Iljasta sen verran, että hän on ilmeisesti luopunut päähineiden käytöstä, mikä on kiva juttu, koskapa nyt hänen päänsä muodoista saa kunnolla selvää. Iljan päästä saa sellaisia kivoja Chewbaccan lisäkives -viboja.

Kari söi tänään banaanin.

Linnansaarella ei ollut tänään ollenkaan meikkiä. Se on mainiota, koska näin pääsee kunnolla esiin ja oikeuksiinsa hänen käyttämänsä pitsiset sukkanauhat.

Suoritettuja työtehtäviä: Possuaidan ja hirviaidan pystytystä, aluetaideobjektien ja kuormalavojen kuljettelua sekä ruokailua. Kaikenlaista muutakin.

Huomiseen.

-Nevis-






1 comment:

Anonymous said...

Hyvä gee!