Friday, September 26, 2008

Hei kansakunta!

Mitä helvettiä täällä nykyään tapahtuu? Mikä on nuorisomme tila?
Fyysinen kuritus takaisin ja henkisen kantin vahvistaminen. Jos minä en olisi saanut selkääni lapsena (aiheesta tietenkin; syyn ja seurauksen muinainen laki), olisin heikko vätys ja rypisin itsesäälissä. Miksi pitää hakea perkele huomiota, kun ei ole sitä ansainnut? En aio uhrata palstatilaa 22-vuotiaalle raukalle, joka tyri pahasti tässä pari päivää sitten. Totean vain, että menisivät saatana tuollaiset huomionkipeät paskiaiset haastamaan aseettomana riitaa johonkin prätkäbaariin, jos luulevat olevansa kovia jätkiä. Välitön palaute tulisi bikereilta käsinkosketeltavana.
Kostan tuollekin paskiaiselle vaihtamalla puheenaihetta ja keskittymällä arkeeni.
Minä pidän lautapeleistä. En katso muuta urheilua kuin mm-tason jääkiekkoa, en omista internet-yhteydellä varustettua tietokonetta enkä seuraa BB:tä tai Idolsia, joten lautapeleistä saan sen kevyen olon, jonka ihminen aika ajoin tarvitsee.
Omistan seuraavat uuden ajan lautapelit: Arkham Horror, Fury of Dracula, Tannhäuser, Last night on earth ja Return of the Heroes sekä Munchkinin. Mukaan saa tulla pelaamaan; se on hyvin rentouttavaa. Ja ei; en häpeä yhtään.
Tsekatkaa muuten youtubesta "Tiesto Privilege Opening Ibiza". Sieltä saa kalpean aavistuksen siitä, minkälaista maailman suurimmassa yökerhossa onkaan.
Palataan nassukat.
-Nevis-

No comments: