Tuesday, September 2, 2008

Ibiza blogi osa 2

Hei taas te Ibizan matkasta kiinnostuneet!

Tarina jatkuu; Ibiza näyttäytyi yläilmoista jo hehkeänä technosaarena, näin ainakin aivoni sen minulle tulkitsivat. Laskeuduttuamme meitä kohtasi todella lämmin ilmasto, hiki tuli jumalauta heti. Otimme taksin ja voi helvetti miten kuumaverinen olikaan kuskimme; hän todella tykitti, kiilasi ja vittuili liikenteessä. Jännityksen jälkeen pääsimme majapaikkaamme ja nyt täytyy antaa arvostusta Jokipiin Mikolle; Hostellimme on aivan ensiluokkainen! Hän todella osasi varata meille paikan!
Katsokaas kun aivan vieressämme on SuperMarket 24h auki, ranta on kahden kivenheiton päässä, 100 metrin säteellä on varovasti arvioiden noin 20 ruokapaikkaa ja kaikenlaista kojua, useita pubeja ja ihan vitusti yökerhoja. Lähellämme on myös kaksi suurta ja tunnettua yökerhoa, Eden ja joku Ex Paradis tai joku. Sisään niihin maksaa 45-75 euroa, kalja on 8 € ja drinkit minimissään 10 €. Että näin, mutta ihan varmasti mennään ainakin parina iltana vetämään niihin yö pois, kun kerran täällä ollaan, saatana.
Takaisin eiliseen: Kävimme suihkussa saavuttuamme huoneeseemme ja ihailtuamme Miami Vice-tyylistä näköalaa parvekkeelta (in your face Kivelä!) Sitten nautimme hömpsyt Mikon mukaan ottamaa anisviinaa ja menimme Burger Kingiin syömään. Siellä jo huomasimme miten ylimielistä ja raskasta porukkaa britit ovat; lattioille syljeskeltiin jne. Ja vittu brittejä täällä helvetti vieköön riittää!! Onneksi täällä on myös espanjalaisia ja pari saksalaista ja vittu me. Melko epäuskoisena pari mukavaa brittiä (kyllä paskiaisten joukossa aina pari kivaa kaveria on) katsoi meitä, kun kerroimme olevamme suomesta.
Ja taas asiaan: Ruokailtuamme kiersimme hieman San Antonion (siis kaupunki, jossa sijaitsee majapaikkamme) keskustaa. Noin 10 minuutin aikana meitä ”yritettiin sisäänheittää” varmaan 10:neen paikkaan lupaamalla tietty määrä ilmaista alkoholia. Emme vielä langenneet, vaan päätimme odottaa. Täältä kannattaa ostaa liput suuriin yökerhoihin kadulta, koska se on halvempaa ja voi saada ilmaisia drinkkejä once inside. Matkustusväsymys painoi,mutta sain houkuteltua Mikon parille edulliselle kaljalla erääseen pubiin. Kyllä oli maailmanmatkaaja Jokipiikin hiljainen tämän musikaalisen Sodoman edessä; istuimme vain suu auki kauan ja ihmettelimme. Tätä korruptoituneen hedonismin tunnelmaa on vaikeaa selittää, mutta yritän: täällä on aivan kiinni toisissaan yökerhoja, jotka kilpailevat agressiivisesti pr-henkilöidensä kautta, täällä on runsaasti aivan pelti kiinni olevia ihmisiä huutamassa vaikka mitä ja täällä on kulkueita ja…antaa olla. Täällä kaikki on vain niin uskomattoman överiä. Nyt lopetan, palataan asiaan huomenna.

p.s. Lukekaa myös Mikon blogia: salmoblog.blogspot.com ja tsekatkaa kuvia Mikko Jokipiin Facebook-galleriasta
p.s. Mikko oli eilen vähän pöhnässä

1 comment:

Anonymous said...

WOW. Jätkät on Ibizalla! HUHHUH!