Thursday, September 4, 2008

Ibiza jatkuu taas.

Hei vaan valkoiset suomalaiset!

No tota, eilen heräsimme myöhään iltapäivällä; olemmehan lomalla. Söimme englantilaisen aamiaisen, mutta pavuista en pitänyt. Sitten ostin Aloe Veraa, jota hieroimme punaisiin vartaloihimme, ettei saatana iho kuoriudu irti pois asti. Mikko rasvasi selkäni. Tämän jälkeen lähdimme tuliaisostoksille, joka oli kallista mutta nyt on pelit ja pensselit ja vehkeet.
Tämän jälkeen hotelliin makoilemaan ja pelaamaan pelejä. Sitten taas syömään; spagettia! Oli hyvää ja sai makoisaa juustoa päälle.
Vakaana aikomuksenamme oli juoda kaksi kaljaa ja mennä nukkumaan (syynä raukkamaiseen ajatusmaailmaan vakava huoli budjetin riittämättömyydestä ja sisäelinten toleranssista alkoholiin). Vituiksi meni. Lähti paikat hampaista, sormikkaat käsistä. Mutta hei, tämä on Ibiza. Jos olisitte täällä, niin ymmärtäisitte.
Menimme hieman kävelylle. Kävimme hienostuneessa Bay Barissa yhdellä kaljalla. Mutta kuten täällä on tapana: ”you get a free shot if you come to our bar”. Se oli lopun alkua. No, shotithan ovat täällä halpamaista omenalikööriä, eikä mitään Vartin salmaria, mutta kyllä sekin vaikuttaa. Ostimme myös samalla matkalla pääsyliput perjantaille kuuluisaan yökerho Edeniin, jossa esiintyy kuuluisa kuuro dj Pete Tong!!! Ja vielä: !!! Hänestä on tehty myös elokuva, jonka voi varmasti lainata Mikko Jokipiiltä, jos hänet tuntee. Liput maksoivat 47 € ja paikkaan on dresscode, joten siihen iltaan panostamme.
Täällä muuten musiikki soi joka paikassa TOSI kovalla ja joka vitun venevuokraamossakin raikaa trancetechno.
Menimme sitten ihan vaan San Antonion keskustaan ja heti meille tarjottiin taas ”you get 2 shots if you come in”. No sinne sitten vaan. Siellä soi Michael Jackson, Lionel Richie ja iki-ihana klassikko Paul Simonin ”You can call me Al”. Tanssivaistomme heräsi kuin nälkäinen peto nuorten gasellien lähellä. Menimme kadun toiselle puolelle. Otimme yhdet oluet ja katsoimme elokuvaa (täällä siis baareissa pyörii leffat taustalla ja joo), kun Mikko Jokipii, tuo yksinkertainen sikafarmari Jalasjärveltä, sanoi lauseen: ”Mennään tanssimaan. Mua huvittaa nyt”. Siis tämä kaveri otti ohjakset käsiinsä!! Ja minä eli Toni Nevanpää, vajaaälyinen meren katselija Kristiinankaupungista, lähdin tottakai mukaan. Musiikki oli jotain hip hoppia ja r&b:tä eli halusin pois sieltä aika pian. Sitä paitsi kyseisessä baarissa oli kolme lihavaa ihmistä ja se oli liikaa ottaen huomion Ibizan yleisen hoikkavartaloisuus-aspektin.
Seuraavaksi menimme Play2- nimiseen yökerhoon ja se oli mahtava paikka, voi jukoliste sentään. Jos tulette tänne, niin käykää ehdottomasti siellä. Se oli Seinäjoen Karman kokoinen tilarakennelma, mutta paikan tunnelma, DJ ja valot olivat todella kovaa kamaa!!! Katossa oli enemmän liikkuvia, mitä Vode ja Jussi Koivu ovat yhteensä samassa paikassa nähneet. Aivan vitun hyvää musiikkia! Kuulette niistä biiseistä Suomessa noin 5-6 vuoden kuluttua sellaiset kolmen minuutin versiot, joista tehdään Eric Prydzin ”Call on men” tapaan seksivideo ja josta tulee hitti. Näin se menee; Ibiza on maailman klubimusiikin keskus ja täältä kaikki tulee sinne kylmään Fennoskandinaviaankin sitten joskus vesitettynä versiona. Tanssimme Mikon kanssa neljä(4!!!) tuntia putkeen. Olin hikinen, hiukseni valuivat hikeä seksikkäästi ja halusin itseäni.
Olin todella ylpeä Mikosta! Hän tanssi kauan ja energisesti. Näytin tanssilattialla koko repertuaarini ja imin vaikutteita myös kanssatanssijoilta. Myös Mikko Jokipii keksi yhden vitun hyvän liikkeen, jota aion myös itse käyttää tulevissa koitoksissa. Emme todellakaan olleet huonoja tanssijoita verrattuna yleiseen tasoon ja saimme high fivejä brittijätkiltä ja liikkeitämme jopa matkittiin!! En valehtele, näin kävi. Olimme aivan vitun kovia tanssikundeja, jee.
Menimme ”kotiin” neljän aikoihin, mutta yökerhothan ovat auki kuuteen yleensä. Ensi sunnuntaina täällä on eräs yökerho auki 22 tuntia putkeen, klo 04.30 aukeaa. Ja on täällä yökerho Manumission, jossa on liveseksiesityksiä jne. Sellasta.
Nyt lopetan, on nälkä. Ostin yhden cd:n, ysibiisi on ihan vitun hyvä.
-Nevis-
p.s. Tsekatkaa Jokipiin blogi ja Facebookista kuvat

1 comment:

Hannatic said...

näitä matkakertomuksia on hei tosi kiva lukea! hyvä te! postaustahti on juuri sopiva. arvostan.