Wednesday, September 3, 2008

Ibizaa taas

Morjens!

Eilen heräsimme virkeinä todella myöhään, mutta mitä sitte. Metsästimme aamupalan ja hieman kortteja. Päädyimme rannalle, koskapa oli ihanan lämmin. Pohdin ääneen aurinkorasvan käyttöä, johon Mikko Jokipii: ”Jos me laitetaan aurinkorasvaa, niin me ei saada kunnon rusketusta.” Jokiipin propaganda meni läpi ja ajattelin laittaa aurinkorasvaa ”sitten vähä myöhemmin”; mehän kävimme kolme kertaa uimassakin, eihän siinä välissä nyt aurinko ehdi polttaa. Laitoimme jossain vaiheessa rasvaa hieman kasvoille, mutta siinä se sitten valitettavasti olikin. Kun saavuimme hotelliimme, huomasimme olevamme brutaalin punaisia; siis oho, miten tämä nyt näin, eihän me kauaa oltu auringossa? Julma totuus paljasti rumat kasvonsa täydellisesti siinä vaiheessa, kun riisuin alasti: siis aivan käsittämättömät rajat!! Myös fyysinen tuska alkoi hiipiä palaneisiin alueisiin. Samalla kuitenkin jostain syystä nauratti. Jokipii ei ollut yhtä pahasti palanut kuin minä, mutta ikään kuin vastapainoksi hänen yläselkänsä oli vaaleanpunainen kuin lastenelokuvien piirretyllä possulla.
Emme antaneet tämä nujertaa vaan kävimme pizzalla (minä söin salamipizzan, Mikko jotain muuta) ja ostimme kaupasta sixpackit Heinekeniä. Sitten suihkuun ja aloitimme valmistautumisen Ibizan yöelämään; pelasimme erästä tätä matkaa varten ostamaani korttipeliä ja Wormsia käsitietokoneella ja joimme olutta sekä hieman anisviinaa, joka on Mikolle selvästi liian ärhäkkää stuffia. Nauratti paljon, koska olemme oikeita velikultia ja meillä on kivoja juttuja.
Lähdimme kaupungille ja menimme heti ensimmäiseen kohtaamaamme yökerhoon sisään, koska sinne ei ollut sisäänpääsymaksua. Siellä sitten vaan juotiin hieman ja sitten iskeydyimme tanssilattialle!! Rehellisesti voin sanoa, että emme olleet paskimmasta päästä petollisine länsi-suomalaisine dance-liikkeinemme. Musiikki on täällä huomattavasti parempaa kuin esim. Karmassa. Melko hypnoottista trance-osastoa ja vitun hyvä akustiikka ja soundit. Sitten jatkoimme matkaamme katua eteenpäin ja eräs mies sai houkuteltua meidät ”rock-baariin” lupaamalla ilmaiset shotit jne. Se oli tylsä paikka, jossa soi brittipoppi ja britit tanssivat ja lauloivat mukana; pthyi sanon minä. Takaisin kadulle, jossa eräs sisäänheittäjä tunnisti meidät suomalaisiksi; minä kuulemma näytän hyvin suomalaiselta ja hän päätteli myös aksentistamme, että ugreja olemme. Mies lupasi 10 € hintaan kaksi drinkkiä ja 3 shottia per mies, joten sisään vaan. Siellä sitten olimme. Mikko oli todella urheasti jaksanut koko illan, mutta nyt loppui kunto tuolta jalasjärveläiseltä järkäleeltä, hän halusi nukkumaan. Olimme hussanneet yli päiväbudjettimme, joten liityin Mikon seuraan. Grillin kautta kotiin. Tilanne jatkui vielä; Mikko puhui ja yritti kävellä unissaan, joten jouduin estelemään häntä useasti yöllä. Lisäksi minulla oli aika kovat tuskat palaneessa kehossani, joten nukahdin vasta about kasilta aamulla. Tein parvekkeelta huomion: bileet täällä ovat ylimmillään klo 04.00-06.00. Nyt lopetan, joudun rasvaamaan itseäni.
-Nevis-

p.s. Lukekaa myös Mikon blogia: salmoblog.blogspot.com ja tsekatkaa kuvia Mikko Jokipiin Facebook-galleriasta

No comments: