Monday, September 8, 2008

Ibizaa taas ja ihanasti

Bileet jatkuvat suomalaiset!

Yritän tällä kertaa lyhyesti kertoa eilisestä, sillä olen ensimmäisessä kunnon krapulassani ja nukuin hyvin vähän eilen. Söimme, joimme vettä, lepäsimme, kävin suihkussa jne. Aikomuksena oli vuokrata auto, mutta ei, joten ehdotin että menemme Slingshot- nimiseen laitteeseen!
Kyse on vähän kuin benjihypystä väärinpäin+ vitusti kieputuksia. Laite ampuu vaijeroidussa matkustamossa olevat ihmiset 50 metrin korkeuteen 160km/h ja ihmisiin kohdistuu 6 G:tä. Sitten sitä tiputaan painovoiman vaikutuksen alaisena niin helvetisti ja taas vaijerit vetävät ylös ja uudestaan ja uudestaan. Kyse ei siis ole mistään Linnanmäen Space Shot –nynnylaitteesta. Täytyy myöntää, että jännitti mennä. Pelkäsin, että kroppani pettää ja oksennan tai kakkannan housuuni tai haulikkoefektinä molemmat; että tyhjenen täysin yläilmoissa.
Maksoimme 25 € per mies, luovuimme esineistämme ja istuimme kojeeseen. Laitetta operoiva mies ohjasti: ”keep your head back the whole time”. (Jokipiin Mikko ei uskonut; nyt hänellä on niska kovasti kipeänä!) Sitten koje vetäytyi linkoutumisasentoon ja alkoi soida pahaenteinen musiikki. Ja sitten; voi helvetti!! Jouduin laittamaan silmät kiinni aina välillä, koska oli aika kovaa kyytiä. Ei se ylösmeno niin, mutta se helvetin tippuminen monta kertaa ja kiepsahdimme ympäri saatana 160km/h varmaan viisi kertaa. Mutta mahtavaa oli!! Erinomainen adrenaliinihumala! Saimme katsoa monitorista jälkeenpäin oman suorituksemme ja hauskantyhmiltä näytimme. Kommentoin ajon aikana tilannetta näin: ”Voi vittu! Oh fuck!” Nauroimme paljon.
Oli niin hyvä fiilis, että Heinekiniä kaupasta ja yöelämään. Kävimme paikoissa, jossa emme olleet ennen käyneet. Mikkoa alkoi väsyttämään jossain vaiheessa, joten hän meni nukkumaan. Minä menin yksinäni tanssimaan vielä pari biisiä Play2:seen. Sain jälleen positiivista palautetta poikkeuksellisen energisistä tanssiliikkeistä. Yritin jutella parille brittijätkälle. Sain vastaukseksi: ”Fuck off mate.” Vihaan heitä. Saisi ydinpommittaa koko saarivaltion kartalta. Tulin hotellihuoneeseen ja kiukuspäissäni aloin kiskomaan anisviinaa. Kun kävin parvekkeella, Mikko kaatoi loput anisviinasta lavuaariin. Ehkä se oli hyvä, että pääsin edes joskus nukkumaan.
Näin. Huomisen raportista tulee mielenkiintoinen….stay tuned.
-Nevis-

p.s. Muistakaa Mikon salmoblog.blogspot.com ja hänen Facebookkinsa kuvia varten

No comments: