Sunday, September 7, 2008

Iisi paiva Ibizalla

Jep jep jee kakkapyllyt!

Eilen heräsimme kipeinä. Itse olin heikkona, mutta Mikko oli aivan valkoinen ja kipeän näköinen. Todella mahtavaa tulla Ibizalle sairastamaan. Päätimme ottaa aivan selkeän lepopäivän, että jaksaisimme sitten vetää loppulomasta täysillä. Aamiaiseksi Mikko otti kanakeiton ja minä hampurilaisen, joka ei ollut kovinkaan hyvää. Nukkumaan takaisin ja sitten lähdin yksin kiertelemään kauppoja tuliaisten toivossa.
Ostin DJ-lehden, koska siinä oli Ibizan salaisista bileistä juttuja. Täällähän on tänä vuonna tullut voimaan laki, jonka mukaan yökerhot saavat olla auki vain kuuteen ja vain muutamilla paikoilla on lupa pitää afterpartyja kuudesta eteenpäin. Onhan täällä sitten mahdollisuus mennä myös parinsadan hengen veneisiin pre- ja afterpartyihin. Vielä viime vuonna täällä on ollut bileitä kaikkialla melkein mihin kellonaikaan vaan. Öiset ulkoilmabileet ovat kiellettyjä, mutta niitäkin järjestetään sekä salaisia bileitä, joihin ilmeisesti kutsutaan, jos on oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikean ihmisen lähellä.
Eilen ei tapahtunut oikein mitään, kunhan vaan oltiin ja kierreltiin pikkasen. Ostin valtavan 8 litran vesipönikän, kun kyllästyin hakemaan koko ajan litran vesipulloja; tuosta klöntistä on vaikea kaataa hammasharjan päälle luiden pesun jälkeen. Se on haaste fysiikalle, mutta selviän silti melko vaivatta, koska olen tajuttoman kova jätkä. Tänään beachille ja katotaan mitä illalla keksitään. Maailman suurin yökerhokin on näkemättä, sinne mahtuu ilmeisesti ainakin 10 000 ihmista. Heips.
-Nevis-

p.s. Kuten aina, tsekatkaa slamoblog.blogspot.com ja Mikko Jokipiin Facebookista kuvia

No comments: