Friday, September 5, 2008

Tylsa paiva Ibizalla

No terve.
Eilinen alkoi osaltani siten, että heräsin anisviinakrapulassa yksin (yöllä tuli vielä hotellihuoneessa tykitettyä kyseistä kiukulla nieluun). Mikko palasi jossain vaiheessa; oli tuo kahviaddikti ollut hakemassa epäpyhän annoksen myrkynmustaa huumettaan.
Vedimme suuhun todella myöhäisen aamiaisen, jolloin näin Mikon voivan huonosti ja tämän hän minulle ilmaisi myös verbaalisesti. Takaisin huoneeseemme, jossa otimme pitkät tirsat. Heräsin ja huomasin, että olen Ibizalla ja jumalauta nyt on pakko käydä edes jossain. Mikon olo oli edelleen from the ass, joten menin etsimään apteekkia. Ostin sieltä Panadolia. Blondi myyjätär kysyi minulta yllättäen: ”Are you finnish?” No totta helvetissä olen ja hän huomasi sen kuulemma aksentista. Kysyipä tuo farmaseutti vielä, että osaanko ruotsia. No vittu vähän osaan, mutten alkanut sitä puhumaan. Taisi olla myyjätär skandinaviassa siitetty ja pohjoismaisen koulujärjestelmän läpi käynyt.
Mikko ilahtui tuomisistani. Pelailimme vähän aikaa erilaisia pelejä ja sitten pizzalle ja jätskille, joka on täällä todella hyvää, suorastaan erinomaisen makoisaa. Kummallakin oli melko heikko olo sekä fyysisesti että taloudellisesti, joten teimme vain kävelyretken ja sitten hotellille katsomaan pari elokuvaa Mikon koneelta.
Pari huomiota: Täällä saa polttaa lähes joka paikassa, joka tuntuu oudolta näin suomalaiseen lakiin tottuneena. Päiväbudjetti olisi hyvä olla yli 100 €, ettei tarvitse jännittää. Pizzat ovat parempia kuin Suomessa. Mikko Jokipii näytti eilen penistä parvekkeelta. Espanjankielinen CSI ei oikein toimi.
-Nevis-

p.s. Tsekatkaa myös salmoblog.blogspot.com ja Mikko Jokipiin facebookista kuvia

No comments: