Thursday, June 21, 2018

Provinssi 2018 Torstai


Heippa vaan.

Mainiot raksatoverini jatkoivat aika pitkälti samoja hommia tänään kuin eilenkin. Eilen Jonin ja Pilja-Iljan kanssa aloittamamme asymmetrinen epäesteettinen lattiaprojekti sai glamour-meikkiä kasvoilleen, kun sinne meni Tontsakin ryhmineen tykittämään. Heti kun minä poistuin siitä työtehtävästä, niin tuli kaunista. Niin se on.
Kari ojensi verbaalisesti Lauria siitä, että työkoneen päällä oli kivi; se oli jäänyt sinne rumana muistutuksena Laurin maansiirtohommista."Hei oikeesti..", aloitti Kari epätavallisesti lauseensa. Sai natiainen kuulla kunniansa, perkele. Kari rakastaa työkoneita. Hän menee juhannuksenakin nukkumaan jonkun kurottajan syliin, jossa juo hydrauliikkanestettä hellästi äidillisen koneen ruuvinisästä. Deus Machina.

Minulla oli jännä päivä, kun ns.vanha jengi oli koossa taas. Jengimme nimi oli "The kinky outlaws". Eli paikalle saapuivat seuraavat henkilöt:
Kimmo: Entinen kenkätehdastyöntekijä. Pääsi karkuun ajoissa sieltä. Irlantilaisen kesäteatteria harrastavan lehtimiehen näköinen.
Raninen: Postimies. Pelaa WoW:ia; osaa tästä huolimatta juoda keskiolutta itsenäisesti. Näyttää Buddhalta, joka on syönyt lumimiehen.
Kode: Mies, joka mahtuu piiloon heinäseipään taakse. Kiukkuisen Kristuksen näköinen.

Edellä mainitulla porukalla laitoimme ateenatelttoja pystyyn. Koska teltta on korkea, niin pitkäpoika Raninenkin joutui tekemään työsuorituksia varpaillaan. Hän käytti siitä verbiä "varvistella". Iiiik! Miten söpö ja ihana sana! Sisäinen pikkutyttöni päästi sen kuullessaan pikkupissan vaaleanpunaisiin potkuhousuihinsa ja rutisti käsissään pehmolelulta silmät päästä. Tuolta nukelta ei okulaarinen havainnointi enää siis onnistu.
Koska Kode ei enää polta, on hän tylsä tauoilla. Onneksi työn aikana hän edelleen lauleskelee ja hyräilee paljon: se on pirun rohkea veto ihmiseltä, jonka ääni vertautuu ripuloivaan lokkiin.
Kimmolla oli mukana vissyä. Se osoitti lämpimänä päivänä sellaista ennakointikykyä mitä ei Gigantissa tarvita.
Raninen opetti minulle kädestä pitäen minkä näköinen nolla on on mittanauhassa. Kiitos. En osannutkaan sitä numeroa vielä.
Emme kohdanneet päivän aikana muita ongelmia kuin minun ällistyttävällä tasolla olevan heikkolahjaisuuteni ja groteskin taitamattomuuteni. Paitsi viimeistä telttaa emme kyenneet pystyttämään: puuttui yksi osa, yksi perkeleen osa. Se oli tärkeä osa, mutta sitä oli vain yksi.


Sipe-liukselta pamahti nakki tänään ja hän otti tyylikkäästi savukkeen suuhunsa. Mahtavaa nähdä, että tupakointi elää ja voi hyvin raksan keskuudessa.
Linnansaari otti kuvaa puhelimellaan ja päätti olla laiskan ovela. Hän laittoin kahvikupin suuhunsa saadakseen kätensä kuvausvapaiksi. Sitten kävi niin, että kahvia meni maahan. Melkein meni rinnuksille, muttei ihan. Todistin tuon tapahtuman, enkä ole koskaan sen jälkeen palautunut ennalleni. Osa sielustani jäi kuolleena tapahtumapaikalle.
Tänään tuli uusia mönkijöitä. Ilja oli niin innoissaan yhdestä niistä, että astui sen. Pakoputkeen tapahtuneen pariutumisen seurauksena Ilja ja Mönkijä saavat yhdeksän kuukauden kuluttua pienen punaisen skootterin. Synnytys tapahtuu Seinäjoen sairaalassa huoneessa 612 . Tervetuloa seuraamaan tuota jännittävää tapahtumaa!

Olen tajunnut, että Teidän lukijoiden voi olla vaikea kuvitella raksaryhmää aitoina ihmisinä, jos ette ole koskaan nähneet meitä. Siispä nyt seuraa suppea muotikatsaus hiuksiemme maailmaan:
Tontsan ja Laurin hiukset näyttävät puoliksi syödyltä käpykakulta, Jonin hiukset ovat kuin jesarilla päähän sidottu osittain käytetty vauvanvaippa, Karin hiukset ovat naisvankilan sisäharja, Johannan hiukset ovat itseasiassa oma eliömuotonsa ja ne ovat kehittäneet oman poliittisen järjestelmänkin sekä minun hiuksistani tulee elävästi mieleen vanhuksen häpykarvoista tehty jodlaavan opossumin pesä.

En ehtinyt nähdä Minotauros Pekka Hautala-Martti Ahtisaari-Mikko Jokipiitä ollenkaan, joten kysyin häneltä päivän lopuksi kuulumisia.
Hän sanoi lakonisesti: "Ihan hyvin meni päivä, mutta en ole enää Minotauros Pekka Hautala-Martti Ahtisaari-Mikko Jokipii, vaan Minotauros Pekka Hautala-Martti Ahtisaari-Mikko Jokipii-Steve Harris."
"Älä nyt saatana! Steve Harris on Iron Maidenin basisti. Hyvin kuuluisa ihminen! Keksisit jotain omaa, etkä vain saatana omisi muiden nimiä!", kimpaannuin.
"Tämä on nyt nimeni. Jos olet eri mieltä, niin se on henki pois."
"Sait ylipuhuttua.", vastasin.

Hyvää juhannusta.
-Nevis-


No comments: