Friday, June 15, 2018

Provinssi 2018 Perjantai


Päivää.

Aamiaiseksi nautin tänään hunajateetä, kaksi leipää, yhden maukkaan sitrushedelmän ja Pervitiiniä.

Hirvi-aita, tuo vanha kehno, oli jälleen lukujärjestyksessä. Toki nyt kerron teille kivikovan faktan; pystyttämämme hirvi-aita on vain osittain hirvi-aitaa; se on myös koira-aitaa. Riippuu ihan käteen sattuvasta aitarullasta. Pääasia, että nelijalkaiset ystävämme pysyvät poissa.
Kanssani olivat jälleen Kari sekä tällä kertaa kolme talkoolaista. Asia sujui rutiinilla. Kaksi teini-ikäistä talkoolaispoikaa sai vakavan varoituksen aikuisiän kiroista, kun pistin heidät lyömään muutaman seipään hiekki/kivi -maahan. Nuoriso: Stay in school.

Pilja-Silja ajeli siellä täällä kurottajalla. Onneksi myös Kari sai tykitettyä osansa. Ilman kurottajia ei Kari voi olla onnellinen. Myös kurottajat itkevät dieselisiä kyyneleitään aina kun ovat erossa Karista. Rakkautta on monenlaista.

Johanna ja Sipe-lius pystyttivät possu-aitaa talkoolaisten kanssa. Niin tein kyllä minäkin. Hirvi-aidan syömähampaiden jälkeen possu-aidan pystytys tuntui kaljun vauvan henkäykseltä pohkeessa.

Lounaaksi söin kinkkunkiusausta, yhden leivän ja Jarrua. Eihän sitä raksamies voi tehdä töitä minisytkän kokoinen erektio työhousujen etumuksessa vaativasti tempoillen. Sitä paitsi raajat tarvitsevat kaiken mahdollisen veren fyysisissä työtilanteissa.

The plot chickens, kuten britit sanovat, sillä Johanna osti tänään tupakka-askin. Unglaublich! Heti näytti tuo nainen rennolta ja itsevarmalta. Tupakka suussa oleva ihminen on aina asialla.

Tulimme tänään siihen tulokseen, että minä ja Kari lähdemme täältä maailmasta kengät jalassa. Todennäköisesti jossain puutarhajuhlissa. Jos Kari menehtyy ennen minua ja rigor mortis estää minua ottamasta Nobelaneria hänen kylmästä kädestään, otan pillin ja juon juomansa loppuun. Mitään ei jätetä linnuille.

Paikalle saapuivat tänään vanhat tuttumme Hietsu, Pikku-Pekka ja Postimies Raninen. He tulivat rakentamaan suihkukylää. Jos he tekisivät kolmistaan lapsen, olisi se Spede Pasanen, jolla on down-syndrooma ja liian pienet taskut.

Tänään oli aika rauhallinen päivä, joten muistellaanpa ihan hetki Provinssi 1 800 000 eKr. rakentamista: Aamupalaksi nautitun mammutin jälkeen minä, Kari, Ugg-Ra, Ugg-ugg ja MicMasta Monkey lähdimme pystyttämään sapelihammastiikeri-aitaa. Kari haki neliönmuotoisilla pyörillä varustetun kivistä ja kasveista tehdyn ja Karin aamupieruilla toimivan kurottajan ja minä aloin käsilläni kaivaa maahan reikää. Tilanne keskeytyi, kun viereen pamahti salama ja syttyi läheinen pensas tuleen. Kun Ugg-Ra poltti häpykarvansa siinä, niin saimme me muut hyvät naurut, jukoliste! Olihan Ugg-Ra juuri edellisellä viikolla käynyt brasilialaisessa vahauksessa Beauty Salon Homo Erectus Turbossa. Kirjoitin siitä myös illalla blogiini kallioon kasviväreillä.

Nähdään ensi viikolla.
-Nevis-


No comments: