Wednesday, July 1, 2015

Provinssi 2015 osa purkukeskiviikko: "Jumalauta tuo Matti on kyllä pitkä poika"


Juupeli.

Ja kyllä. Damski ja Kari pakkailivat tänään kurottajillaan autoja, jotka kuljettivat festivaalissa tarvittua tavaraa pois. Kode fiittasi trukillaan. Erilaisia tavaranippuja vannetettiin, jotta ne pysyisivät kasassa kuljetuksen aikana and beyond.
Kari teki jälleen historiaa kurottajan puikoissa ja siirsi nosturikuskin kanssa sellaisen saatananmoisen kontin saaresta myllyn pihaan. Koska rekkakuski ei osannut ajaa sitä saaresta pois, vaikka se oli autolla sinne tuotu. Lainatakseni Damskia: "No on siinäkin autokuski!"

Aleksi oli kuumeessa ja Pekka ei ole enää miehistövahvuudessa, koskapa hänen lapsellinen jalkapallohuutosakkiharrastuksensa vei voiton. Niin käy rivimme harvaksi.

VIP-ravintolan jokiterassi purettiin loppuun, jonka tiimellyksessä Kode kasteli taas jalkansa. Kimmo, Johanna ja Vainikainen menivät sen jälkeen ilmeisesti purkamaan telttoja. Kuten aiemmin mainitsin epälineaarisella tavalla, Kode ajeli trukilla loppupäivän.
Minä, Ilja, Matti, Atte, Anna ja Tontsa jouduimme helvetillisen sankariteon äärelle. Meidän piti viedä hiihtoaidat pois. Saimme aivan kaikki hiihtoaidat ja niiden jalat mahtumaan Manniin ja kahteen pakettiautoon. Tämähän ei maallikolle kerro yhtään mitään, mutta saimme yhden tarinan lisää raksamiesten leiritulille.
Hiihtoaitojen palautus on pelottava kokemus, koskapa ne asuvat sellaisessa kaupungin varastossa, jonne ei mahdu kuorma-auto sisälle. Se varasto on kolkko, kylmä, täynnä hyttysiä ja siellä on hyvin ahdas liikkua. Lisäksi siellä erään nurkan pimeydessä asuu kaksipäinen mies, jolla on isot muskelit, yksi silmä rintakehässä, tupakat suissa ja hieno turkki. Tuo groteski olento toistelee lauseita: "Haben sie Feuer, bitte? Fire anyone?" Ei se mitään pahaa tee, mutta vaikea keskittyä työntekoon, kun kaveri on koko ajan iholla. Hän on hyvin todennäköisesti sukua Kodelle. Jokatapauksessa selvisimme hiihtoaitapalautuksesta ennätysajassa erään kaupungin työntekijän kiukuttelusta huolimatta.

Kimmo ja Matti ottivat alleen tänään toisen kuorma-auton. He saivat siitä melkein heti liftin paskaksi. Hieno juttu, pojat.
Minä hyppäsin Vainikaisen kanssa Aten mukaan pakettiautoon ja keräilimme sillä mm. seuraavanlaisia esineitä poisvietäviksi: Tuoleja, vesitiskejä, baaritiskejä, pakastimen, Eva Braunin mopoauton bassokaiuttimineen ja spermapankin jäsenkortin.
Anna ja Johanna olivat kivoja tyttöjä ja keräilivät toisella pakulla mm. possunkiviä ja itseään.
Tontsa ajoi mönkijällä pylly pystyssä.

Aurinko paistoi tänään ja otimme oikein paidat pois Petterin kanssa. Hieroimme eräänä hetkenä alastomia vatsojamme toisiimme ja hihittelimme, kun oli niin kivaa, kun oli lämmin. Siinä samalla, kun Petterin veltto olemus hieroutui pulleaan vatsaani tajusin kaksi asiaa: 1. On ihanaa, kun on kesä. 2. En koskaan voisi rakastua mieheen.

Näin Rytmikorjaamon päässä varastopuolen kovat kulkijat eli Joakimin, Teemun ja Jaakon. Kyllä heilläkin on omassa päässään kova urakka. Aivan kuten niillä ihmisillä, jotka eivät koskaan ajele omaa häpykarvoitustaan. Tuuhea epähygieninen saatana on heillä jalkojensa välissä.

Vielä pitäisi pari päivää jaksaa, hyvät ihmiset.

-Nevis-





No comments: