Thursday, July 2, 2015

Provinssi 2015 osa toiseksi viimeinen: "Talk to my balls, bitch"


No niin.

Alkaa väsy painamaan vähän eri tyyliin nyt. Veto on poissa. Koko ryhmä on piipussa. Vaikka olemme kuolettavasti haavoittuneita, täytämme silti tehtävämme loppuun.

Tänään on lyhyesti sanottuna tehty viimeisiä "Oho saatana, tuollahan on vielä hirviaitaa" -tyyppisiä purkamisia, keräilty asioita kentälle, sidottu asioita kiinni lavoihin, pakkailtu asioita autoihin, ajettu niillä autoilla niitä asioita pois ja heitelty typeriä esineitä roskalavalle.
Radiopuhelinliikenteemme on eskaloitunut hyvin invalidiksi. Ihmiset laulavat sinne ja huutavat "Uli uli u u uuta" ja puhuvat peräaukkojensa huollosta yms.

Koska aurinko paistoi heti aamusta kuin itse piru ja olemme erittäin tyylitaitoisia veikkosia, niin päätimme pukeutua casual thursday -teeman mukaisesti pukuihin, kravatteihin, liiveihin, kauluspaitoihin jne. Myöskin varastopuolen tinkimätön kolmikko osallistui pukeutumiskampanjaamme. Kuvamateriaalia tästä asiasta lienee saatavilla facebookissa sitten.

Vainikainen koki itsensä sairaaksi iltapäivällä ja poistui rivistä. Tämä on kuin Agatha Christien "Kymmenen pientä neekeripoikaa"; koko ajan tippuu ihmisiä pois joukostamme.

Ihana Mari toi töistä tullessaan meille ihanat jätskit. En viitsi oikeastaan siitä asiasta kirjoittaa yhtään mitään, koska jäätelöitä ei riittänyt läheskään kaikille ja parempi on ihmisen elää tietämättömyyden ihanassa pumpulimeressä.

Söimme iltaruuaksi pizzat, jotka Petteri haki pakulla. Itse otin pizzaani tonnikalaa, katkarapua, ananasta ja valkosipulia.

Kyllä on tänään tavaraa liikkunut kättemme kautta sinne tänne, perkele. Kari ja Damski ovat ajaneet todella paljon taas kurottajilla. Itseasiassa niin paljon, että kävi hämmentävä juttu siinä loppuillasta. Koska Kari ei koskaan käytä kondomia ajaessaan kurottajaa, kurottaja tuli raskaaksi ja synnytti klo 19.21 terveen kurottajaihmisen, joka painoi 23kg. Tuo epäpyhä jälkeläinen oli jostain syystä aivan robottimaisen oravan näköinen. Kari oli heti, että "Mitä vittua? Eihän sillä ole piikkejä! Ei se mitään pysty nostamaan isona!" Tähän Kurottaja-Äiti: "Hys nyt, saatana. Kun se kasvaa, sen etuhampaista tulee kääntyvät ja ne toimivat piikkeinä sitten. Lapsemme nimeksi tulee sitten Karavaani von Horst. Se kykenee festaritöihin noin 8 vuoden kuluttua." Kari vastasi tähän: "Ei mulla ole aikaa nyt tällaiseen. Muutenkin kaikenlaista." Kurottaja-Äiti ja Kari erosivat kaikesta huolimatta ystävinä. Karavaani von Horst lähti merille ja hänestä tuli myöhemmin erittäin menestynyt hinaaja Intian valtamerellä.

Voi kun meillä on vielä paljon tavaraa jäljellä ajettavaksi huomiselle ja kaikenlaista harmia. Ei muuten mitään hätää, mutta huomenna olisi tarkoitus pitää raksan saunailta. Toivottakaa meille onnea ja menestystä.

Huomenna vielä.
-Nevis-

No comments: