Wednesday, August 7, 2013

Jurassic Rock 2013 - "Mister Oilbottom"


Heipsistä hups.
Mitäpä minä pieni pullea ihminen kirjoittaisin tästä päivästä? No sen, että taas Koden ja Kimmon kanssa laitoimme telttoja pystyyn ja teimme portteja. UltraPoikaystävä-Siekkinenkin oli siinä mukana pyörimässä. Portteja oli kiva tehdä, mutta kaikista kivoin portti on se Taivaan Portti, jonka läpi minut Tuonelan Joutsen vie kultaisella kantotuolillaan toivottavasti pian Pelastajamme tykö. Näin minä ajattelin aamulla, sillä taas minua kiusattiin isosta päästäni ja siitä, että olen niin vanha, että muistan varastaneeni joskus Urho Kaleva Kekkosen hiusharjan ja Volume-shampoon. Onneksi päivän edetessä sain taas kerättyä itseni sieluni katkerien kyynelten joukosta.

Tottakai teillä pikku vasikat herää heti kysymys, että mitä ne muut meidän ryhmästämme sitten tekivät? Minäpä vastaan, saatana. Emppu ajeli kulkuneuvoilla ja kravasi itseään, tytöt olivat kypärät päässään lavalla, Jokke makoili siellä täällä ja teki vissin jotain työasioita ja Hietsu, tuo oma Sahakäsi-Edwardimme, harrasti koko päivän puuseppäilyä aikuismaisesti.

Iltapäivällä minä ja Kode pääsimme Ravintola-Sakun alaisuuteen ja rakentamaan ravintoloita!! Voi meitä maagisia olentoja! Onneksi tutustuimme eilen yön salaisina taikatunteina erilaisiin alkoholituotteisiin, jotta voisimme aloittaa tänään uskottavasti ravintolaraksailun. Kyllähän maailmassa nyt herranjumala pitää logiikka ja järjestys olla.
Tähdet olivat oikeassa asennossa ja tapahtui thermo-dynaaminen ihme. Pääsin opettamaan Kodelle erään asian! Se se on pojat ja tytöntylleröt äärimmäisen harvinaista. Sen verran ylpeä tuo parrakas Frankensteinin Hirviö on, että häntä otti oikein ylpeyden päälle tuo tapahtuma. Kuulin hetkeä myöhemmin kuinka Kode kieli Kimmolle, kuinka "Nevis opetti mua" sellaisella kivalla lapsen äänellä. Tällaista tämä sitten on tämä touhu täällä.

Niin, avuksemme olutraksailuun saapuivat sitten Kimmo ja Siekkinen. Teimme baaritiskin ja kannoimme kylmäkaappeja, noita itsensä Perkeleen suunnittelemia laatikko-esineitä. Omaksuimme Koden kanssa kylmäkaappien suhteen jo Provinssissa "arkunkanto"-tekniikan. Se on siitä hyvä, että siinä menee pelkästään lonkka vitun paskaksi. Niin se on.

Pari asiaa referaattina: Lauloimme eilen Koden kanssa alasti järvessä The Scorpionsin "Send me an angelia" ja oli se biisi Sakunkin huulilla=Voi jeesus. Hietsu käski sanoa, että heräsin tänään ennen häntä. Petterin paita on tehty erinomaisesta materiaalista. Minä ja Kode riitelemme rakastavasti koko ajan kuin vanha 44 vuotta naimisissa ollut Puolalainen rutiköyhä punajuurilta haiseva pariskunta. Purkaamme myös Kimmoon välillä sisäistä tuskaamme; voisi jopa sanoa, että Kimmo on kuin meidän karvainen kesytetty susilapsemme. Hirveän herkkää siis on, saatana.
Tässä jopa kaksi musiikkilaulua, että pääsette oikeaan tunnelmaan: http://www.youtube.com/watch?v=sthhBvkOkRA ja http://www.youtube.com/watch?v=U9kGpx88MoE

Palataan. Jeps.
-Nevis-



No comments: