Monday, August 12, 2013

Jurassic Rock 2013 -"Anna mä kerron sulle, jätkä"


Heippa pellenaamat.
Eilen me purimme tätä hirveän kivaa festivaalia Koden ja Joken kanssa puoli kolmeen yöllä. Viinat piti saada pois ja kylmäkaapit ja ravintola tyhjäksi. Sanoin jossain vaiheessa Kodelle hypersarkastisen lauseen: "Enää 24 kylmäkaappia". Muut vetivät alas vaneriaitaa ja barrikadeja ja olivat lavalla auttamassa ja kaikkea.

Tottakai piti sitten ottaa hieman purkkia yön päätteeksi ja sitten oli kuulkaa aamulla fantastisen upea olla itsensä kanssa, perkele. Osittainhan se on Sakun vika, kun löi käteeni rommiakin.
Partakin on päässyt pituudeltaan niin raamatullisiin mittasuhteisiin, että sanoin omalle peilikuvalleni: "Heippa Jeesus Pelastaja. Tulit siis viimeinkin hakemaan minut timantein koristelluilla härkävankkureilla sinne Taivaan Kotiin."

Sattui kaunis komiikkatapahtuma: Eräs tyttö puhalsi kondomia ja Kode joviaalina miehenä puhkaisi sen tupakalla. Siihen tytön kasvoille mossahti riekaleiksi tuo ehkäisyväline.

Tänään minulla meni lounaalla kanaa väärään kurkkuun. Sama englanniksi: The goddamn chicken went into my false throat.

Välihuomautus: Jokke toi minulle salmaria tuohon nenäni eteen. Maistan hieman. Palaan kohta asiaan.
....Noin. Olipa hyvää. Kiitos suloinen Joakim. Jatketaan.

Tänään purettiin teltat ja narikka. Ja viimeisenä työtehtävänä jouduimme siirtämään vessoja. Siinä hommassa ei pääse kusi nousemaan päähän, kun se neste on siinä käsien ulottuvilla.

Kode lähtee huomenna. En tiedä miten pärjään ilman tuota karvaista hujoppia. Totuin nimittäin häneen hajuunsa, joka tuo elävästi mieleen klenkkaavan mädistä hedelmistä juopuneen ojaan pudonneen myskihärän.

Tämä reissu täällä Mikkelissä on eheyttänyt minun ja Koden minuutta ja varsinkin korjannut naisten alennusmyynnistä ostetuilla korkokengillä paskaksi poljettuja sydämiämme. Jumalauta, olemme nyt valmiita kietoutumaan romantiikan taivaallisen samettiseen peittoon ja heittäytymään täysin rohkeasti rakkauden meren kirkkaisiin ja lämpimiin aaltoihin. Siellä sitten uisimme käsipohjaa kuumien kissojen kanssa onnellinen hymy kasvoillamme.
Nyt jokainen lukija voi sitten itse päättää, että oliko äskeinen kappale A) Ihanan romanttinen julkilausuma vai B) Hirveää sontaa. Minulle se on ihan sama. Menen kohta äijien kanssa saunaan ja alamme repimään ruukkua.
http://www.youtube.com/watch?v=JiDnB-CrrNs

Nähdään taas piltit.
-Nevis-



No comments: