Thursday, August 8, 2013

Jurassic Rock 2013 - "Jumalauta Kaunismäki"


Kato, terve.
Olipas siinä sitten tänään hirveän upea päivä festivaali-esineiden parissa. Minä ja Kode olemme Ravintola-Sakun kurjia käskyläisiä, joten taas mentiin ravintoloiden rakennuksen parissa. Tämän päivän erikoisraporttini käsittelee lähinnä minua ja Kodea, koskapa tuo oman elämänsä Juha Mieto on työparini ja pahin kriitikkoni.
Siksipä kerron tähän alkuun nyt heti, että mitä ne muut juipit meidän ryhmästämme tekivät: Näin Kimmon seisovan lankun päällä ja osoittavan jotain asiaa kahdesti sormella. Tytöt olivat jossain. Joakimilla oli taas rastat. Emppu ajoi autoja ja törmäsi lyhtypylvääseen. Hietsu vietti taas koko päivän puumateriaalin parissa (it´s starting to sound a little kinky...). Päivän sankaritarina oli kuitenkin Joutsen-Siekkinen! Hän sai tehtäväkseen hitsata niin saatanan tavalla. Ja miten tuo Savolainen hupiveikko vastasikaan tarpeen kutsuun! Hän hitsasi uskomattoman määrän raksaryhmälle elintärkeitä kiiloja. Ja miten tuon miehen postyyri muuttuikaan hänen laittaessaan kasvoilleen hitsausmaskin ja ottaessaan väkivahvoihin käsiinsä hitsauspuikon. Siekkinen oli niin käsittämättömän itsevarma ja miehekäs; hän oli kuin Villin Lännen nopein pistolero ja liukkain naistennaurattaja. Kävinkin ruokatauolla keskustelun tuon miehen kanssa:; Minä: "Jumalauta! Jumalauta Siekkinen!! Jos olisin nainen, niin en tiedä mitä tekisin sulle nyt." Tähän Siekkinen rauhallisella baritoni-äänellä: "Harmi." Ei ihme, että tuolla karskilla miehisyyden kommandolla on nainen. Siekkinen kun laittaa naamarin päähänsä ja ottaa puikon esiin, niin johan alkaa tapahtua.

Minä ja Kode kannoimme taas niitä kylmäkaappeja. Tänään se oli jostain paholaismaisesta syystä vaikeampaa. Sahailimme myös maailman tylsimmällä sahalla ja tasapainotimme erilaisia isoja tavaroita. Anna, tuo munasarjallinen ystävämme ja tiukka ravintolatyöntekijä, oli kanssamme työtehtävissä ja se elvytti hänen sieluaan. Minun ja Koden kanssa kun pyörii läheisissä merkeissä, niin onhan se hauskaa seurattavaa; kuin katselisi kahta banaaninsa hukannutta punaperse-paviaania, jotka raapivat toisistaan irti satiaisia.

Kohtasimme sellaisia tilanteita Sakun, Koden ja Annan kanssa, etten voi niitä tässä suomalaisen keksimin sanoin kertoa. Siksi kerronkin sen swahiliksi: Bana ageo n´balaa tsia ko ko mur huikaro. Näin vaan.

Täällä on myös koko AMSin kajariryhmä. Onpa kuulkaa hienoa; jos ymmärrätte mitä tarkoitan..

Huomenna pitää mennä taas eteenpäin elämässä. http://www.youtube.com/watch?v=s_Kih1_vlrw
-Nevis-


No comments: